ΠΑΟΚ: Αυτός «πληρώνει» τη Λεωφόρο – Τελειώνει βασικός άσος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΟΚ: Αυτός «πληρώνει» τη Λεωφόρο – Τελειώνει βασικός άσος

Κατηγορία Superleague 1 στις   6:52 π.μ.  |  Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024




Ανεξαρτήτως της έκβασης του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό, αυτός ο παίκτης δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ..


Ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ από τον αποκλεισμό και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αυτός ήρθε το βράδυ της Τετάρτης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε το σκορ της πρώτης αναμέτρησης και στο 105’ βρήκε το δεύτερο γκολ που τον έφερε μια ανάσα από τον έβδομο τελικό κυπέλλου την τελευταία οκταετία.


Ο Λημνιός σκόραρε στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων της παράτασης και έστειλε το ματς στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι η οποία ανέδειξε σε ήρωα τον Ντραγκόφσκι. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού «σταμάτησε» τους Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ και Ότο σε match ball πρόκρισης, ενώ και στο τελευταίο πέναλτι φαίνεται πως έπαιξε τον… ρόλο του.


Ο Σαμάτα ήταν ο μοιραίος παίκτης, ο οποίος με την ψυχολογία όλων των Θεσσαλονικέων στα τάρταρα, γλίστρησε και έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από την εστία του Πολωνού τερματοφύλακα.


Ανεξαρτήτως της έκβασης του ημιτελικού, ο Τανζανός άσος δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, αφού ο πρώην παίκτης της Γκενκ, της Άστον Βίλα, της Φενέρμπαχτσε και της Αντβέρπ ήρθε «μετά βαΐων και κλάδων» αλλά αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων.


Με 3 γκολ και 3 ασίστ σε συνολικά 28 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Conference League, δεν προκαλεί έκπληξη η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να τον αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας στο προσεχές ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.


«Ώρα για Τζίμα, έστω και με καραμπόλα – Η τιμωρία του Μπράντον και το “ναυάγιο” του Σαμάτα δίνουν την ευκαιρία στον πιτσιρικά φορ να παίξει στο Αγρίνιο», αναφέρει το σημερινό, πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Metrosport, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι με μια καλή πρόταση το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην παραχώρησή του.


Πηγή: footballbet.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html