Κίνηση ματ Αλαφούζου για το μέλλον του Ιωαννίδη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Κίνηση ματ Αλαφούζου για το μέλλον του Ιωαννίδη

στις   12:29 μ.μ.  |  Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024



Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να το διαχειριστεί αναλόγως.


Μπορεί ο Φώτης Ιωαννίδης να ταλαιπωρείται από τραυματισμό το τελευταίο μήνα, ωστόσο αυτό δεν αποθαρρύνει τους ευρωπαϊκούς συλλόγους από το να συνεχίζουν το «πρέσινγκ» για την περίπτωσή του.

Γίνετε μέλη της νέας Παναθηναϊκής ομάδας στο Facebook

Πρώτη και καλύτερη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία, εκτός του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, παρακολουθεί και την περίπτωση του 24χρονου επιθετικού του «τριφυλλιού». Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη γερμανική ομάδα, φαίνεται να έφτασε μέχρι και τα 12 εκατομμύρια ευρώ για να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη, όμως η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου της έκλεισε την «πόρτα».


Οι «πράσινοι» θέλουν να επενδύσουν πάνω στον Ιωαννίδη, απόδειξη του οποίου είναι η επικείμενη ανανέωση συμβολαίου με αυξημένες απολαβές. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται κατανοητό στην ποδοσφαιρική Ευρώπη, πως τα οικονομικά δεδομένα ανεβαίνουν για όποιον θέλει να κινηθεί για τον άσο του Παναθηναϊκού. Αυτά μπορούν να φτάσουν ακόμη και τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν αποκλείεται να έχει και μία… ανοδική τάση.

Γίνετε μέλη της νέας Παναθηναϊκής ομάδας στο Facebook

Αν ακόμη, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ καταφέρει να διαψεύσει τις στοιχηματικές εταιρίες και να φτάσει στην κατάκτηση της Stoiximan Super League, τότε ποιος ξέρει ποια θα είναι η απαίτηση της ελληνικής ομάδος.



kingbet



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html