Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος το καλοκαίρι! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος το καλοκαίρι!

Κατηγορία Παναθηναικός στις   7:01 π.μ.  |  Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024



Είναι γνωστό πως το τριφύλλι διαθέτει δύο εξαιρετικά ποιοτικούς Έλληνες μπακ για τη δεξιά του πλευρά. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης  και ο Γιάννης Κώτσιρας, σε μεγάλο βαθμό μοιράζονται τα λεπτά στη θέση, και η πόρτα της Εθνικής έχει ανοίξει και για τους δύο. Επομένως, την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ο σύλλογος θα ήθελε να κάνει κάτι αντίστοιχο και στην αριστερή πλευρά.


Γίνετε μέλη της νέας Παναθηναϊκής ομάδας στο Facebook


Οι ιθύοντες της αθηναϊκής ομάδας επιθυμούν να καλύψουν το κενό με έναν διεθνή ποδοσφαιριστή, του οποίου η περίπτωση ακούγεται ολοένα και πιο έντονα. Ο λόγος για τον Μπάμπη Λυκογιάννη, έναν παίκτη που ανδρώθηκε στον Ολυμπιακό, όμως εκτόξευσε την καριέρα του στην Ιταλία.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ-χαφ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και έπαιξε για χρόνια στην πρώτη ομάδα, χωρίς όμως να σταθεροποιηθεί στην ενδεκάδα. Το 2015 πήγε στη Στουρμ Γκρατς, ενώ από το 2018 αγωνίζεται στη Serie A, αρχικά με την Κάλιαρι και μετά με τη φανέλα της (εκπληκτικής φέτος) Μπολόνια.


Στην Ιταλία έδειξε το μεγάλο του ταλέντο. Είτε ως μπακ, είτε ως χαφ (φέτος παίζει περισσότερο ως εσωτερικός αριστερός μέσος), ο Λυκογιάννης έχει ανεβάσει αρκετά τη μετοχή του. Σε άλλες εποχές θα ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Εθνική, όμως έχει πέσει πάνω σε μία φουρνιά εκπληκτικών αριστερών μπακ, όπως ο Τσιμίκας και ο Γιαννούλης.


Επίσης, το συμβόλαιό του με την Μπολόνια λήγει το καλοκαίρι και αν δεν ανανεώσει, τότε σίγουρα θα ψάξει ομάδα στην Ιταλία. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός παραμονεύει, έτοιμος να του προσφέρει συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον ντύσει στα πράσινα.



SPORTBET 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html