Παναθηναϊκός: Με αυτό τον παίκτη τρελάθηκε ο Τεριμ! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Παναθηναϊκός: Με αυτό τον παίκτη τρελάθηκε ο Τεριμ!

Κατηγορία Superleague 1 στις   12:18 μ.μ.  |  Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024



 Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί του Άρη και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου. Άρεσε στον Φατίχ Τερίμ αυτό που είδε.


Οι «πράσινοι» ξεμπλόκαραν με τον προπονητή τους να λέει ότι «απόλαυσα το παιχνίδι από τον πάγκο. Σ’ αυτό παίζει πολύ ρόλο και ο αντίπαλός μας. Ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Εμείς συνήθως χάνουμε τους βαθμούς, συνήθως παίζουμε 80-85% με την μπάλα. Κάνουμε γύρω στις 50 σέντρες. Βρισκόμαστε με την μπάλα 30 φορές μέσα στην περιοχή και τελειώνει 2-2 (σ.σ. με τη Λαμία).


Μετά είμαστε μπροστά στο σκορ. Δεν αφήνουμε καθόλου ευκαιρίες στο δικό μας τέρμα και ξαφνικά μένουμε με δέκα παίκτες και μετά δεχόμαστε αυτογκόλ (σ.σ. με την Κηφισιά). Αυτό να βάλουμε σε μία άκρη. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να κερδίζουμε. Πραγματικά είχαμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ όλοι που είχαμε χάσει βαθμούς».


Από εκεί και πέρα, ο Τερίμ δήλωσε πως περιμένει τους τραυματίες τονίζοντας πως «όταν έχουμε και αυτούς που λείπουν, θα γίνουμε καλύτεροι. Πραγματικά, όμως, κάποιοι παίκτες αλλάζουν πάρα πολλά μέσα στο γήπεδο».


Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Τερίμ για τους Μπερνάρ και Ζέκα, ενώ προσέθεσε πως και η εμφάνιση του Ιωαννίδη του άρεσε και του Μπακασέτα. «Ο Παλάσιος έπαιξε και στην άμυνα πολύ καλά και στην επίθεση», είπε ακόμη, αλλά σε άλλον έβγαλε το καπέλο.


Ο Παναθηναϊκός επί των ημερών του Τερίμ έχει έναν νέο πρωταγωνιστή, τον Κώτσιρα. Για εκείνον τόνισε: «Του ζήτησα να παίξει και στο δεύτερο, να κάνει τη θυσία, γιατί μας είναι πάρα πολύ σημαντικός και στην άμυνα».


sportime.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html