Σοκ σε 5ήμερη μαθητών από τη Θεσσαλονίκη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Σοκ σε 5ήμερη μαθητών από τη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία Θεσσαλονίκη στις   12:50 μ.μ.  |  Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024


Μαθητές από τη Θεσσαλονίκη έκλεβαν χρηματικά ποσά από βαλίτσες συμμαθητών σε πενθήμερη στην Αλεξανδρούπολη ενώ αποκαλύφθηκε από την Αστυνομία ότι τέσσερις μαθητές εμπλέκονταν με τα ναρκωτικά


Πενθήμερη μαθητών από τη Θεσσαλονίκη στην Αλεξανδρούπολη κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα.


Σύμφωνα με το grtimes.gr η εκδρομή ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη με τους μαθητές να εγκαθίστανται σε ξενοδοχείο της πόλης. Το βράδυ της Τετάρτης οι μαθητές χωρισμένοι σε γκρουπ πήγαν σε ταβέρνα για φαγητό.


Με την επιστροφή τους, κάποιες μαθήτριες διαπίστωσαν πως έλειπαν από τα δωμάτια τους μετρητά και αντικείμενα. Έτσι ξεκίνησε μεγάλη αναστάτωση και οι μαθητές όλοι συγκεντρώθηκαν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και ενημερώθηκε η αστυνομία.


Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο δράστης ή οι δράστες, μπήκαν σε τρία δωμάτια αρπάζοντας συνολικά δύο σταυρούς αξίας, αλλά και πολλά μετρητά, με τους αστυνομικούς να παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα από τα δωμάτια αλλά και καταθέσεις από μαθητές προκειμένου να εντοπίσουν τους υπαίτιους.


Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της κλοπής, είχαν όμως και άλλα ευρήματα…


Κοιτάζοντας τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί εντόπισαν μαθητές να κρύβουν κάτι στην αυλή του ξενοδοχείου και στην έρευνα που έγινε στο σημείο βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης.


Ο εντοπισμός των ναρκωτικών, ανάγκασε τους αστυνομικούς να επεκτείνουν τις έρευνες και στα δωμάτια, με σκύλο που είναι ειδικά εκπαιδευμένος για τον σκοπό αυτό και όπως αποδείχτηκε βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης και σε δωμάτιο στο οποίο διέμεναν μαθητές.


Τέσσερις μαθητές εμπλέκονται σε υπόθεση με ναρκωτικά

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, στην υπόθεση με τα ναρκωτικά εμπλέκονται συνολικά τέσσερις μαθητές, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο τμήμα για περίπου επτά ώρες και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, αφέθηκαν όμως ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος .


Ύστερα από όλα όσα προηγήθηκαν, η σχολική εκδρομή τερματίστηκε μια μέρα νωρίτερα, με τους μαθητές να επιστρέφουν την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και το σχολείο να είναι σε γενικό αναβρασμό, ακυρώνοντας μέχρι νεοτέρας όλες τις εκδρομές από όλες τις τάξεις.


Όσον αφορά τις κλοπές από τα δωμάτια τέλος, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και εξετάζονται πολλά ενδεχόμενα.


tromaktiko.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html