Εξαφάνιση στα Χανιά: Έδωσε σημεία ζωής η 26χρονη που ήταν αγνοούμενη μετά από έξοδο για πάρτι « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Εξαφάνιση στα Χανιά: Έδωσε σημεία ζωής η 26χρονη που ήταν αγνοούμενη μετά από έξοδο για πάρτι

Κατηγορία Κρήτη στις   10:10 μ.μ.  |  Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024




Αίσιο τέλος για την 26χρονη που ήταν αγνοούμενη στα Χανιά. Η εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας δηλώθηκε από τους γονείς της και ξεκίνησαν έρευνες…


Τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων έδωσε το τηλεφώνημα της 26χρονης, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το βράδυ του Σαββάτου, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της για να πάει σε ένα πάρτι σε σπίτι στην περιοχή του Γαλατά στα Χανιά.


Το αυτοκίνητο της 26χρονης εντοπίστηκε στην περιοχή, ωστόσο το κινητό της ήταν κλειστό και οι οικείοι της μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής, δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της.


Ανήσυχοι προσέφυγαν στην Αστυνομία και ενημέρωσαν για την εξαφάνισή της.  Από το απόγευμα της Κυριακής, η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της 26χρονης, η οποία τελικά σήμερα το πρωί επικοινώνησε μαζί τους, λέγοντας ότι είναι καλά στην υγεία της. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι λόγοι που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της.


Οι αστυνομικοί είχαν βρει παρκαρισμένο και κλειδωμένο το αυτοκίνητό της, ωστόσο αρχικά δεν είχε βρεθεί κάποιο ίχνος της 26χρονης. Στις έρευνες είχαν πάρει μέρος αστυνομικοί, εθελοντές αλλά και μέλη της οικογένειάς της.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html