Εικόνες σοκ από τον ξυλοδαρμό 15χρονου σε σχολείο - BINTEO « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Εικόνες σοκ από τον ξυλοδαρμό 15χρονου σε σχολείο - BINTEO

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   4:52 μ.μ.  |  Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024




Σοκάρουν οι εικόνες από βίντεο που καταγράφει τον ξυλοδαρμό ενός παιδιού 15 ετών από δράστη πιθανότατα συνομήλικό του ίσως και λίγο μεγαλύτερο. Το επεισόδιο έλαβε χώρα έξω από το 3ο Γυμνάσιο στην Πόλη της Ζακύνθου την Περασμένη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.


Στα ίδια στιγμιότυπα χρονικά, καταγράφονται κι άλλοι νεαροί, να μη συμμετέχουν στο επεισόδιο, με τον έναν εξ’ αυτών να προσπαθεί να απομακρύνει το δράστη.


Το θύμα τραυματισμένο στο κεφάλι σκύβει για να αποφύγει περισσότερα χτυπήματα.


Στις εικόνες καταγράφονται ήχοι από γέλια παρευρισκόμενων, ενώ κάποιο από τα παιδιά βιντεοσκοπεί.


Είναι εικόνες που η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου πιθανόν αντικρίζει για πρώτη φορά σε τέτοιο ηλικιακό φάσμα, με τόση αγριότητα αλλά και απάθεια παιδιών της ίδιας ηλικίας.


Δεν έχουν περάσει άλλωστε πολλά 24ωρα από τη δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που χαρακτήριζε τη Ζάκυνθο εγκληματογόνο νησί. Και μάλιστα την περιοχή με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα και παραβατικότητα, σε αναλογία βέβαια με τον πληθυσμό της.


Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων:


“Συνελήφθησαν, χθες (08.02.2024), το μεσημέρι, στη Ζάκυνθο κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, πέντε ανήλικοι, ηλικίας 15 έως 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία, ενώ ο ένας εξ αυτών κατηγορείται και για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.


Ειδικότερα, οι ανήλικοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, μετά από σχετική καταγγελία σε βάρος τους, σύμφωνα με την οποία το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προκάλεσαν σωματικές βλάβες, σε έτερο ανήλικο, 15 ετών, χτυπώντας τον με τα χέρια.


Για την υπόθεση, συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας τους, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου”.


Δείτε το βίντεο


Πηγή: imerazante.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html