Γι’ αυτό δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Ιωαννίδης - Η πιθανή 11άδα που θα κατεβάσει ο Τερίμ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Γι’ αυτό δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Ιωαννίδης - Η πιθανή 11άδα που θα κατεβάσει ο Τερίμ

Κατηγορία Superleague 1 στις   9:04 π.μ.  |  Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024




Ρεπορτάζ των Πράσινων εν όψει της σπουδαίας αναμέτρησης κόντρα στους Ερυθρόλευκους.


Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει και του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21:00, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr, Cosmote Sport 1) μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.


Ο έμπειρος ρεπόρτερ του σταθμού αρχικά αναφέρθηκε στην απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, λέγοντας ότι στον Παναθηναϊκό δεν ήθελαν να ρισκάρουν με τον Έλληνα επιθετικό, καθώς υπήρχε κίνδυνος να υποτροπιάσει αν αγωνιζόταν αύριο: «Υπήρχε κίνδυνος να υποτροπιάσει ο Ιωαννίδης αν έπαιζε με Ολυμπιακό. Καλύτερα να χάσει 1-2 παιχνίδια και να γυρίσει 100% έτοιμος. Θα υπήρχε κίνδυνος».


Στη συνέχεια μίλησε για την πιθανή ενδεκάδα και την προσέγγιση, που αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός στο ματς: «Zουν για τη νίκη στο ντέρμπι. Έχει προετοιμάσει τακτικά την ομάδα ο Τερίμ. Τον νοιάζει περισσότερο η ομάδα του παρά ο αντίπαλος. Μια εκτίμηση για την ενδεκάδα είναι ο Ντραγκόφσκι και οι Κώτσιρας, Χουάνκαρ στα άκρα. Ούγκο-Ακαϊντίν προβάδισμα για τα στόπερ, με τον Γεντβάι να διεκδικεί τη θέση του Τούρκου. Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας στο κέντρο. Μαντσίνι, Γερεμέγεφ μοιάζουν ως οι σίγουροι και παίζεται για Αϊτόρ, Παλάσιος και Μπερνάρ στο ένα άκρο», ανέφερε αρχικά, ενώ έκλεισε λέγοντας:

«Θα κοιτάξει να πιέσει και να δημιουργήσει καταστάσεις στην περιοχή του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός. Τερίμ και παίκτες γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη στο ντέρμπι. Θα το εξαργυρώσει με τα ντέρμπι των αντιπάλων και το βατό του πρόγραμμα στη συνέχεια».



Πηγή: sportdog.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html