«Τζούφιος χιονιάς» και «σκληρά καρφιά» Καλλιάνου σε... συναδέλφους του: Πού θα χιονίσει τελικά το Σάββατο. « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

«Τζούφιος χιονιάς» και «σκληρά καρφιά» Καλλιάνου σε... συναδέλφους του: Πού θα χιονίσει τελικά το Σάββατο.

Κατηγορία Καιρός στις   6:16 μ.μ.  |  Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024


Με μια εξαιρετικά αιχμηρή ανάρτησή του, ο Γιάννης Καλλιάνος «ρίχνει τα βέλη του» στους συναδέλφους του και ξεκαθαρίζει πού τελικά θα χιονίσει..


Για «τζούφιο χιονιά» στην Αττική μίλησε λίγο νωρίτερα ο Γιάννης Καλλιάνος σημειώνοντας πως οι πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στο νομό από τα 450-500 μέτρα και υψηλότερα.


Στο Πήλιο και στην Εύβοια θα χιονίσει σίγουρα πιο πυκνά αλλά και πάλι από τα ίδια υψόμετρα και πάνω. Επίσης, από τα 500 μέτρα περίπου, θα χιονίσει πρόσκαιρα και στη Φθιώτιδα και στη Βοιωτία, ενώ στην Κρήτη οι χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται από τα 900-100 μέτρα και υψηλότερα.


«Ανακεφαλαιώνοντας» σημείωσε ο Γιάννης Καλλιάνος: «Σεβαστείτε την επιστήμη που υπηρετείτε. Αν έχετε τόση ανάγκη να ακουστεί το όνομά σας ρισκάροντας και δίνοντας λανθασμένες πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε αίτηση σε κάποιο τηλεοπτικό show και όχι να ενημερώνετε δημόσια την κοινωνία, είτε ως επαγγελματίες Μετεωρολόγοι, είτε ως ερασιτέχνες.


Συγχαρητήρια ειλικρινή στους συναδέλφους που κράτησαν μικρό καλάθι και δεν επιχείρησαν να δώσουν λεπτομέρειες όταν δεν ήταν σίγουροι. Συγχαίρω ειδικά τον κύριο Ζιακόπουλο ο οποίος εξήγησε από νωρίς ότι δεν αναμένεται κάτι σοβαρό στην Αττική και «κράτησε μικρό καλάθι».


Ολόκληρη η ανάρτησή του




Πηγή: dnews.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html