Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε οδόφραγμα αγροτών - Νεκρή μια γυναίκα, σε κρίσιμη κατάσταση ο σύζυγος και η κόρη της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε οδόφραγμα αγροτών - Νεκρή μια γυναίκα, σε κρίσιμη κατάσταση ο σύζυγος και η κόρη της

Κατηγορία Διεθνή στις   10:41 π.μ.  |  Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024




 Ένα σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (23.1.2024) όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε οδόφραγμα αγροτών στη νοτιοδυτική Γαλλία, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν οι γεωργοί σε όλη τη χώρα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.


“Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο οδόφραγμα των αγροτών. Χτύπησε τρεις ανθρώπους. Μια γυναίκα σκοτώθηκε και δύο άλλοι άνθρωποι (ο σύζυγος και η κόρη της) τραυματίστηκαν σοβαρά. Οι τρεις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο συνελήφθησαν”, είπε ο εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πώς το αυτοκίνητο προσέκρουσε στο οδόφραγμα, στο νομό Αριέζ της Γαλλίας.


Πληροφορίες της Le Parisien αναφέρουν πως η αγρότισσα βρισκόταν στο οδόφραγμα και καθόταν μαζί με την οικογένεια πίσω από μία στοίβα με άχυρα, ενώ το αυτοκίνητο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και δεν πάτησε ποτέ φρένο, παρά το γεγονός ότι τσιμεντένια οδοφράγματα είχαν στηθεί αρκετά μπροστά από τους αγρότες.


Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, «ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε στο οδόφραγμα για άγνωστη αιτία». Μια γυναίκα «γύρω στα 30» σκοτώθηκε, ενώ οι τραυματίες είναι ένας «σαραντάρης» και ένα «ανήλικο» κορίτσι, σύμφωνα με την ίδια πηγή που διευκρινίζει ότι “τα τρία άτομα βρίσκονταν στο οδόφραγμα”.


Οι Γάλλοι αγρότες πραγματοποιούν εδώ και αρκετές ημέρες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας–κυρίως με αποκλεισμούς δρόμων–ζητώντας την λήψη μέτρων που κυμαίνονται από την απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών έως την ταχύτερη αποζημίωση σε περίπτωση καταστροφών.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html