Καιρός: Η ΕΜΥ «βλέπει» τσουχτερό κρύο από το βράδυ του Σαββάτου, η πρόβλεψη για τα χιόνια « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Καιρός: Η ΕΜΥ «βλέπει» τσουχτερό κρύο από το βράδυ του Σαββάτου, η πρόβλεψη για τα χιόνια

Κατηγορία Καιρός στις   6:15 π.μ.  |  Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024




Για τσουχτερό κρύο κάνει λόγο ο Θοδωρής Κολυδάς, καθώς όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο «X» θα επικρατήσουν χαμηλές θερμοκρασίες. Ο καιρός τις επόμενες ημέρες.


Ο κ. Κολυδάς αναφέρεται στο κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες τονίζοντας πως θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι για τα χιόνια, τόσο για τα υψόμετρα, όσο και για την ποσότητα.


«Για το κρύο που θα έλθει μπορούμε να μιλάμε με μεγάλες πιθανότητες , αλλά για τα χιόνια προς το παρόν πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι , τόσο για τα υψόμετρα , όσο και για την ποσότητα», αναφέρει στο συμπέρασμά του ο διευθυντής της ΕΜΥ.


Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά:


«ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ


– Α. Στο τέλος της εβδομάδος – από το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή – διαφαίνεται αισθητή τάση πτώσης της θερμοκρασίας. Στους χάρτες ανώτερης ατμόσφαιρας στις κατώτερες στάθμες όπως στα 850hPa (χάρτες 3 &4) παρουσιάζονται τα αποτελέσματα του ECMWF και του GFS τα οποία προς το παρόν διαφέρουν πολύ μεταξύ τους .


– Β. Οι μεγάλες διαφορές παρουσιάζονται και στην κυκλοφορία της ανώτερης ατμόσφαιρας στις μέσες στάθμες (στα 500 hPa ) όπου (στους χάρτες 1 και 2) η κυκλοφορία των αερίων μαζών είναι διαφορετική , καθώς και οι θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν.


– ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Για το κρύο που θα έλθει μπορούμε να μιλάμε με μεγάλες πιθανότητες , αλλά για τα χιόνια προς το παρόν πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι , τόσο για τα υψόμετρα , όσο και για την ποσότητα.


– Η #ΕΜΥ παρακολουθεί καθημερινά την εξέλιξη του καιρού και σας ενημερώνει υπεύθυνα. Η μεσημβρινή πρόγνωσή μας που θα εκδοθεί σε λίγο θα φτάνει έως το Σάββατο. Καλή εβδομάδα!»



Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html