Μεσολόγγι: Τα «γυρίζει» ο κρεοπώλης – «Η μεγαλύτερη βλακεία που είπα, έπρεπε να πω την αλήθεια από την αρχή» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Μεσολόγγι: Τα «γυρίζει» ο κρεοπώλης – «Η μεγαλύτερη βλακεία που είπα, έπρεπε να πω την αλήθεια από την αρχή»

Κατηγορία Αιτωλοακαρνανία στις   11:34 μ.μ.  |  Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024




Τα «γυρίζει» ο κρεοπώλης στην τελευταία του απολογία στην ανακρίτρια, όπου διέψευσε μόνος του τα όσα είχε υποστηρίξει στο παρελθόν σχετικά με τη βόλτα που έκανε με τον Μπάμπη στο Μεσολόγγι αλλά και το τι συνέβη αφού «τον άφησε».


Σύμφωνα με τον Alpha, ο 50χρονος, ενώπιον της ανακρίτριας «θυμήθηκε» περισσότερα πράγματα, στο φως των αποκαλύψεων που έχουν βγει στη δημοσιότητα. Αφού δηλαδή έγινε γνωστό ότι στο χωράφι με τα φωτοβολταϊκά από το οποίο φαίνεται πως πέρασε μαζί με τον Μπάμπη υπήρχαν κάμερες που τους κατέγραψαν, παραδέχθηκε πως όντως πέρασαν από εκεί.


Παράλληλα «θυμήθηκε» πως για 40 λεπτά έκάναν βόλτα, το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου για να «περάσει η ώρα». Συγκεκριμένα, ο κρεοπώλης φέρεται να ανέφερε στην ανακρίτρια: «Ο Μπάμπης μου είχε δανείσει 6.500 ευρώ και τα είχα επιστρέψει τα Χριστούγεννα.


Συναντηθήκαμε και κινηθήκαμε με το αυτοκίνητό μου προς την περιοχή όπου υπάρχει εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. Κάναμε βόλτες για περίπου 40 λεπτά. Ο Μπάμπης δεν μου είπε το λόγο που κάναμε αυτές τις βόλτες αλλά και εμένα μου άρεσε γιατί περνούσε η ώρα.


Όταν τελείωσε η βόλτα γύρισα και τον άφησα στη διασταύρωση των ΤΕΙ. Όταν τον συνάντησα είχε μια θήκη με όπλο δεν ξέρω τι όπλο ήταν. Όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, τον ρώτησα αν θα πάει για κυνήγι και αυτός μου είπε ότι κάπου τον περιμένει κάποιος.


–Για ποιον λόγο είπατε ότι τον αποβιβάσατε και κάνατε αναστροφή


Αυτή είναι η μεγαλύτερη βλακεία που είπα και το μετανιώνω που δεν είπα την αλήθεια από την αρχή. Εκεί τον άφησα, στη διασταύρωση των ΤΕΙ, μόνο του.


–Για ποιο λόγο είπατε ότι η βόλτα κράτησε 20 λεπτά


Δεν το θυμόμουν και δεν είχα το κινητό μου για να βλέπω την ώρα.


–Γιατί δεν αναφέρατε στη μητέρα του ότι πήγατε βόλτα


Δεν το θεωρούσα σημαντικό. Στην αστυνομία το απέκρυψα γιατί δεν ήξερα ότι ο Μπάμπης έχει εξαφανιστεί».


Από τις αρχές έχει διαταχθεί η λήψη DNA του κρεοπώλη ώστε να συγκριθεί με δείγματα από τα νύχια και τα ρούχα του Μπάμπη. Παράλληλα τις προσεχείς ώρες αναμένεται νέος κύκλος καταθέσεων από πρόσωπα που έχουν μπει στο κάδρο της έρευνας.




Πηγή: newsbeast.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html