Έκτακη προειδοποίηση από Γιώργο Τσατραφύλλια: Έρχεται παν-τουρκικός χιονιάς από την Κυριακή – Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Έκτακη προειδοποίηση από Γιώργο Τσατραφύλλια: Έρχεται παν-τουρκικός χιονιάς από την Κυριακή – Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά

Κατηγορία Καιρός στις   7:05 π.μ.  |  Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024




Σε έκτακτη προειδοποίηση προέβη ο Γιώργος Τσατραφύλλιας, κάνοντας λόγο για παν-τουρκικό χιονιά από την Κυριακή. Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά;


Νέα ψυχρή εισβολή θα επηρεάσει τη χώρα τις επόμενες ημέρες, με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, τους θυελλώδεις βοριάδες και τις χιονοπτώσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τις προγνώσεις των ειδικών, χιόνια αναμένονται και σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.


Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο Γιώργος Τσατραφύλλιας, παν-τουρκικός χιονιάς θα επηρεάσει και τα ανατολικά της χώρας από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου μέχρι την Τρίτη 30 Ιανουαρίου με κύρια χαρακτηριστικά τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας 10 με 12 βαθμούς, τους θυελλώδεις βοριάδες 9 μποφόρ στο Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά.


Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια


«Παν-Τουρκικός χιονιάς θα επηρεάσει και τα ανατολικά της χώρας μας το τριήμερο Κυριακή-Τρίτη (28/1-30/2) με κύρια χαρακτηριστικά τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας 10-12 βαθμούς, τους θυελλώδεις βοριάδες 9 μποφόρ (στο Αιγαίο) και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και ενδεχομένως σε χαμηλότερα υψόμετρα σε Θεσσαλία ( κυρίως Μαγνησία-Λάρισα),Εύβοια,Σποράδες, Βοιωτία,Φθιώτιδα, Αττική, βορειοανατολική Πελοπόννησο και Κρήτη.


Υ.Γ :Συγκεκριμένες περιοχές και υψόμετρα ΔΕΝ μπορούν να προσδιοριστούν από τώρα. Δεν χρειάζεται να είναι στην “τσίτα” ο κόσμος από πληροφορίες που στερούνται επιστημονικού υπόβαθρου».


Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες χιονιού σε Κηφισιά, Αγία Παρασκευή, Μαρούσι


Ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, σημειώνει σε ανάρτησή του πως η πιθανότητα για αξιόλογες μπόρες χιονιού στην Αττική την ερχόμενη Δευτέρα και την Τρίτη 29-30/1, παραμένει και με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία πολύ μεγάλη.


Παράλληλα αναφέρεται σε συγκεκριμένες περιοχές: Τον Διόνυσο, τη Νέα Πεντέλη, τον Βαρνάβα, τα Βίλια, το Κρυονέρι, την Άνοιξη, τις Αφίδνες, τη Δροσιά, το Καπανδρίτι, τη Σταμάτα, τους Θρακομακεδόνες, την Ανθούσα, το Πολυδένδρι, την Εκάλη, τη Φυλή, τη Νέα Ερυθραία, την Οινόη, αλλά και την Κηφισιά, τα Μελίσσια, την Πεύκη, τα Βριλήσσια, το Γραμματικό, την Αγία Παρασκευή, τη Λυκόβρυση και το Μαρούσι.




Πηγή:  Athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html