Στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα γυναίκα από φωτιά στη θερμάστρα του σπιτιού της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα γυναίκα από φωτιά στη θερμάστρα του σπιτιού της

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   7:13 μ.μ.  |  Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024




Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Πάτρα, με βαριά εγκαύματα. Στιγμές πανικού από τη φωτιά που προκλήθηκε στο σπίτι της…


Μια ατυχία έστειλε την γυναίκα σε νοσοκομείο στην Πάτρα με βαριά εγκαύματα. Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σοβαρή από τους γιατρούς που την παρακολουθούν. Η 83χρονη γλίστρησε και έπεσε σε θερμάστρα του διαμερίσματος. Ταχύτατα εκδηλώθηκε φωτιά που πήρε διαστάσεις. Για καλή της τύχη, γείτονες είδαν τους καπνούς και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στα χέρια των γιατρών. Στο πλευρό της από το πρωί, βρίσκονται στενοί συγγενείς της.


Η γυναίκα ζούσε μόνη της στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Πάτρα, αλλά ευτυχώς οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.


Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφτασε άμεσα στο σημείο με δύο υδροφόρα οχήματα, ένα κλιμακοφόρο και δύο τζιπάκια.


Η πυροσβεστική ενημερώθηκε γύρω στις 02:00 για φωτιά με εγκλωβισμένο άτομο. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε στο χώρο της κουζίνας, κοντά σε θερμαντικό σώμα.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html