Οργή και γιουχάισμα έξω από τα Δικαστήρια στο Μεσολόγγι: Η αστυνομία «εξαφάνισε» τον 50χρονο κρεοπώλη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Οργή και γιουχάισμα έξω από τα Δικαστήρια στο Μεσολόγγι: Η αστυνομία «εξαφάνισε» τον 50χρονο κρεοπώλη

Κατηγορία Αιτωλοακαρνανία στις   1:28 π.μ.  |  Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024




Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου ο 50χρονος κρεοπώλης που κρίθηκε προφυλακιστέος για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη.


Ο 50χρονος, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οδηγήθηκε νωρίς το πρωί στο δικαστικό μέγαρο στο Μεσολόγγι, ωστόσο η απολογία του ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι.


Λίγες ώρες αργότερα και ενώ η απολογία του κρεοπώλη βρισκόταν σε εξέλιξη, βρέθηκε κι η σορός του 31χρονου θύματος.


Πιο συγκεκριμένα, η σορός βρέθηκε κατά τη διάρκεια ερευνών από πραγματογνώμονα - με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου. Μαζί με τον πραγματογνώμονα, μάλιστα, ήταν ένας αστυνομικός και ένας πυροσβέστης.


Σημειώνεται πως ο κρεοπώλης αρνείται το έγκλημα, παρότι δεν σταμάτησε και σήμερα να πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις για τα όσα προηγήθηκαν της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου.


Έξω από τα δικαστήρια Μεσολογγίου βρέθηκε από νωρίς σήμερα πλήθος κόσμου: Μάλιστα η οικογένεια, η οποία βρισκόταν εκεί όταν πληροφορήθηκε για τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου, παρέμεινε εκεί περιμένοντας τον κατηγορούμενο.


Την ώρα που οι αστυνομικοί έβγαλαν τον 50χρονο προκειμένου να επιβιβαστεί στην κλούβα και να οδηγηθεί στις φυλακές, επικράτησε ένταση ενώ ακούστηκαν άγριες αποδοκιμασίες και κραυγές.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος αναμένεται τις επόμενες ώρες να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φυλακές Κορυδαλλού είναι ένα μέρος για το οποίο είχε ρωτήσει τους συγκρατούμενούς του στην Ασφάλεια Μεσολογγίου, κατά την πρώτη του κράτηση για το μαχαίρι που είχε βρεθεί στο όχημά του.




Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html