Μυστήριο με τον θάνατο 47χρονου - Βρέθηκε χτυπημένος με τραύματα στο κεφάλι « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Μυστήριο με τον θάνατο 47χρονου - Βρέθηκε χτυπημένος με τραύματα στο κεφάλι

Κατηγορία Θεσσαλονίκη στις   5:24 μ.μ.  |  Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024




Θρίλερ με τον θάνατο ενός 47χρονου Ρουμάνου στη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος άνδρας κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα αφότου εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος στον δρόμο.


Την τελευταία του πνοή άφησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ένας Ρουμάνος, 47 χρόνων, ο οποίος λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε βρεθεί χτυπημένος με τραύματα στο κεφάλι.


Συγκεκριμένα, στις 8 Ιανουαρίου ο 47χρονος άνδρας με καταγωγή από τη Ρουμανία εντοπίστηκε στην οδό Βαλαωρίτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου με τραύματα στο κεφάλι.


Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο άτυχος Ρουμάνος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όμως οκτώ ημέρες αργότερα, στις 16 Ιανουαρίου υπέκυψε στα τραύματά του.


Από την πρώτη στιγμή την υπόθεση είχαν αναλάβει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, ωστόσο μετά τα ευρήματα τις ιατροδικαστικής εξέτασης, την υπόθεση ανέλαβε πλέον το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος άνδρας έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εξετάζεται αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για κάποιο δυστύχημα.



newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html