Κηδεία Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο που δολοφονήθηκε « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Κηδεία Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο που δολοφονήθηκε

Κατηγορία Αιτωλοακαρνανία στις   10:46 μ.μ.  |  Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024


Συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι, όπου έγινε η κηδεία του 31χρονου, που έπεσε θύμα δολοφονίας.


Τραγική φιγούρα η μητέρα του 31χρονου, η οποία μόλις είδε το φέρετρο του γιου της, σπάραζε, φωνάζοντας “καρδιά μου, πού είσαι;”. Η μητέρα του αδικοχαμένου Μπάμπη έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τις δύο κόρες της και αδερφές του 31χρονου, οι οποίες όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησαν να ψάχνουν σε βάλτους και σε χωράφια το αγαπημένο τους πρόσωπο.


“Σήμερα το Μεσολόγγι κλαίει τον δικό του άνθρωπο”, ανέφερε γείτονας του 31χρονου.


Χθες (26.01.2024), η αδερφή του Μπάμπη, Χριστίνα, έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου “να σεβαστούν τον πόνο μας και να είναι όσο μπορούν μακριά και διακριτικά… Από τη στιγμή που βρέθηκε ο αδερφός μας δεν επιδιώκουμε τη δημοσιότητα… Γνωρίζω ότι στην κηδεία θα είναι δημοσιογράφοι, μπορούν να τραβήξουν πλάνα, αλλά ζητούμε λίγη διακριτικότητα, από ένδειξη ανθρωπιάς προς την οικογένεια”.


Ο 31χρονος Μπάμπης εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου 2024 και η σορός του εντοπίστηκε σε βαλτώδη περιοχή στην Ευαγγελίστρια, ύστερα από 18 ημέρες, στις 22 του ίδιου μήνα.



Πηγή: aftodioikisi.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html