Μεσολόγγι: Κυνήγησαν και πυροβόλησαν πισώπλατα τον 31χρονο Μπάμπη, ξεκινούν την Τρίτη εκ νέου οι έρευνες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Μεσολόγγι: Κυνήγησαν και πυροβόλησαν πισώπλατα τον 31χρονο Μπάμπη, ξεκινούν την Τρίτη εκ νέου οι έρευνες

Κατηγορία Αστυνομικό δελτίο στις   12:12 π.μ.  |  Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, που βρέθηκε σήμερα στη λιμνοθάλασσα χτυπημένος πισώπλατα από καραμπίνα.

Η σορός του Μπάμπη Κούτσικου - ο οποίος ήταν αγνοούμενος από τις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι - εντοπίστηκε στη λιμνοθάλασσα το απόγευμα της Δευτέρας κι ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης απολογούνταν στα Δικαστήρια.


Η σορός εντοπίστηκε σε βάλτο από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ το σημείο θα παραμείνει τώρα όλο το βράδυ με φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία, ώστε από αύριο να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες για την εύρεση του όπλου.


Από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει πως το θύμα έχει δεχτεί πολλούς πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο. Ο ιατροδικαστής ανέφερε πως το θύμα έχει εμβληθεί πισώπλατα ενώ η σορός αφέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο από τον/ τους δράστες, που πίστευαν πως θα φαγωθεί από τα τσακάλια.


Ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να καταμετρήσει ακριβώς τα τραύματα από όπλο, λόγω της κατάστασης της σορού και περισσότερο ακριβή στοιχεία αναμένεται από την νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται το θύμα να καταδιώχθηκε και να πυροβολήθηκε πισώπλατα καταλήγοντας έτσι στο σημείο που βρέθηκε, ωστόσο με το πρώτο φως της ημέρας θα εξερευνηθεί ακόμα καλύτερα ο χώρος για τυχόν ίχνη σύρσης που σε πρώτη φάση δεν φαίνονται.


Σημειώνεται πως η κατάσταση της σορού καθιστά μη αναγνωρίσιμο το σώμα του, καθώς εκτός της αποσύνθεσης έφερε και μεγάλες πληγές, ωστόσο αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε τα οποία ταυτίζονται απόλυτα με τα ρούχα που φορούσε όταν χάθηκαν τα ίχνη του.


Επίσημη ταυτοποίηση αναμένεται τώρα να γίνει με τη λήψη DNA.


Νωρίτερα μάρτυρας υποστήριξε πως ο 30χρονος είχε πάνω του κάποιο βαρύ αντικείμενο, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα η πληροφορία.


Πού εστιάζουν πλέον οι έρευνες

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αύριο οι έρευνες θα εστιάσουν, εκτός από την εύρεση του όπλου και στον εντοπισμό κινητού τηλεφώνου και άλλων προσωπικών αντικειμένων από τα οποία μπορούν να προκύψουν στοιχεία για την αξιολόγηση της υπόθεσης.


«Το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε δεν απέχει πάρα πολύ από εκείνο του εθνικού οδικού δικτύου όπου κάμερα έχει εντοπίσει το επίμαχο διάστημα να κινείται το αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών» τόνισε ο δημοσιογράφος.


Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή μέλη της οικογένειας του 31χρονου αλλά και ο δικηγόρος τους έχουν υποστηρίξει ότι δεν μπορεί κάποιος να έκανε μόνος του το έγκλημα.


Οργή και αποδοκιμασίες για τον κρεοπώλη

Ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο και βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βγήκε το βράδυ της Δευτέρας από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από τους συγκεντρωμένους.


Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ωστόσο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ αμφισβητεί και όσα έχουν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.


Σύμφωνα με τον συνήγορό του 50χρονου, τον κ. Μπαλτά, ο κρεοπώλης δεν έχει αποδειχθεί τίποτα απ’ όσα του καταλογίζονται. Ωστόσο, δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα και μετά από την επτάωρη απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.


Το ρεπορτάζ θέλει άλλωστε τους ισχυρισμούς να καταρρίπτονται ο ένας μετά τον άλλο: Ο ίδιος υποστήριξε πως το επίμαχο βράδυ ήταν υπό την επήρεια ουσιών, ωστόσο, οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και πως δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.


Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html