Για κακούργημα η 26χρονη που έβαλε «κοριό» σε λούτρινο και παρακολουθούσε τον πρώην της - Τι ισχυρίζεται η ίδια για το στικάκι « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Για κακούργημα η 26χρονη που έβαλε «κοριό» σε λούτρινο και παρακολουθούσε τον πρώην της - Τι ισχυρίζεται η ίδια για το στικάκι

Κατηγορία Θεσσαλονίκη στις   12:38 π.μ.  |  Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024




Για κακούργημα διώκεται η 26χρονη που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία του πρώην συζύγου της ότι «παγίδεψε» ένα παιδικό λούτρινο με καταγραφική συσκευή ήχου. Ο λόγος της πράξης της φαίνεται να ήταν να μπορεί να τον παρακολουθεί.


Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 29χρονος από τη Θεσσαλονίκη, όταν παρέλαβε το ανήλικο παιδί τους από την πρώην σύζυγό του – βάσει δικαστικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα επικοινωνίας – και επέστρεψε στο σπίτι του, εντόπισε μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού ένα λούτρινο κουκλάκι.


Μέσα σε αυτό διαπίστωσε έκπληκτος ότι υπήρχε επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο USB stick που κατέγραφε.


Ακολούθως, ο 29χρονος προχώρησε σε καταγγελία και η πρώην σύζυγός του συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης με την αυτόφωρη διαδικασία.


Σε βάρος της 26χρονης, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, ενώ την παρέπεμψε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.


Από την πλευρά της η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι που έκανε αυτή την κίνηση και θα τους αποκαλύψει μόνο ενώπιον του ανακριτή όπου θα οδηγηθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html