Σοκ στα Χανιά – Το πρωί έκανε μαθήματα και το βράδυ με 20 ευρώ… άλλα κόλπα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Σοκ στα Χανιά – Το πρωί έκανε μαθήματα και το βράδυ με 20 ευρώ… άλλα κόλπα

Κατηγορία Κρήτη στις   3:03 μ.μ.  |  Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024




Σοκ έχει προκαλέσει στα Χανιά η αποκάλυψη ότι μία καθηγήτρια συνελήφθει να παρέχει ερωτικές υπηρεσίες, φυσικά, με αμοιβή. 


Μετά από 10ημερη παρακολούθηση η αστυνομία συνέλαβε την 47χρονη εκπαιδευτικό, όταν ένας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη έκλεισε μαζί της ραντεβού ώστε να έρθουν σε ερωτική επαφή με αντίτιμο 20 ευρώ. Η γυναίκα συνελήφθη όταν έλαβε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα.


Μετά από αυτό οι διαδικασίες για την διαθεσιμότητα της εκπαιδευτικού έχουν ήδη προχωρήσει όπως δήλωσε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νίκος Βεστάκης. «Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου με αυτό που συνέβη και δεν τιμά τον κλάδο των εκπαιδευτικών. Θα ήθελα όμως να πω ότι εδώ, έχουμε μια ειδική περίπτωση, έναν άνθρωπο, με ψυχολογικά προβλήματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι το μαύρο πρόβατο και για αυτό πρέπει να το ρίξουμε στον Καιάδα. Εμείς σαν υπηρεσία είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε κάποια πράγματα», τόνισε ο κ. Βεστάκης. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανιων Παύλος Κοτσιφάκης υπογράμμισε πως ο εκπαιδευτικός πρέπει να αποτελεί πρότυπο για το μαθητή.


Πηγή: nassosblog.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html