«Δανεικός για 1,5 χρόνο στον Αστέρα Τρίπολης ο Παλάσιος» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

«Δανεικός για 1,5 χρόνο στον Αστέρα Τρίπολης ο Παλάσιος»

Κατηγορία Superleague 1 στις   12:30 π.μ.  |  Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024




Με τη μορφή δανεισμού για 1,5 χρόνο, εντάσσεται ο Χουλιάν Παλάσιος στον Αστέρα Τρίπολης.


Νέες πληροφορίες προκύπτουν για την υπόθεση του Χουλιάν Παλάσιος στον Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο 24χρονος χαφ θα ενταχθεί στην ομάδα της Αρκαδίας με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.


Μάλιστα, θα υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποσό που θα χρειαστεί να δαπανήσει ο Αστέρας σε περίπτωση που αποφασίσει να τον αποκτήσει. 


Πριν ενταχθεί στους «Αρκάδες» ο Παλάσιος θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Σαν Λορένζο, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025.


Ποιος είναι ο Χουλιάν Παλάσιος


Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης πίσω από τον σέντερ φορ, με ιδιαίτερη έφεση στο κομμάτι της δημιουργίας.


Από το 2018, ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Σαν Λορένζο, με την οποία έχει καταγράψει 40 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ. Έχει περάσει επίσης από την Μπάνφιλντ, με συμμετοχή σε 30 αγώνες, ενώ το 2023 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, με τη φανέλα της Γκοϊάς.


Ο Αστέρας Τρίπολης, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η πρώτη του ομάδα του στην Ευρώπη και θα αποτελέσει ακόμη μια επιθετική επιλογή στα χέρια του Μίλαν Ράσταβατς.


Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση που η συμφωνία ολοκληρωθεί με αίσιο τέλος, ο Παλάσιος θα αποτελέσει την τρίτη προσθήκη του Αστέρα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Το ξεκίνημα έγινε με την απόκτηση του Γιαουχέν Γιαμπλόνσκι, ενώ ακολούθησε και ο δανεισμός του Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ.


Ακόμη, έχει ανακοινωθεί η επιστροφή του τερματοφύλακα Αντώνη Τσιφτσή, ο οποίος είχε παραχωρηθεί στην πολωνική Ρακόφ με τη μορφή δανεισμού το περασμένο καλοκαίρι.


Πηγή: sportal.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html