Αδιανόητο: Οι γονείς των ανήλικων που βασάνισαν 13χρονο στην Αγία Παρασκευή τους φυγάδευσαν! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Αδιανόητο: Οι γονείς των ανήλικων που βασάνισαν 13χρονο στην Αγία Παρασκευή τους φυγάδευσαν!

Κατηγορία Αστυνομικό δελτίο στις   11:00 μ.μ.  |  Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024


Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το αδιανόητο περιστατικό που συνέβη στην Αγία Παρασκευή έρχονται στη δημοσιότητα, καθώς οι γονείς των τριών ανήλικων που βασάνισαν 13χρονο τους βοήθησαν να αποφύγουν το αυτόφωρο!


Ακόμα μεγαλύτερη οργή προκαλεί νέα εξέλιξη στην υπόθεση ξυλοδαρμού και απειλών του 13χρονου μαθητή στην Αγία Παρασκευή, καθώς οι γονείς των τριών ανήλικων που βασάνισαν 13χρονο τους έκαναν... πλάτες!


Οι τρεις νεαροί τραμπούκοι ξαναχτύπησαν σήμερα. Όπως καταγγέλλει στο ΜEGA ο πατέρας του παιδιού, χθες το βράδυ πήραν ξανά στο κινητό του 13χρονου και συνέχισαν τις απειλές.


«Το παιδί το απείλησαν χθες το βράδυ. Το πήραν τηλέφωνο στο κινητό του από απόκρυψη και το ξαναπείλησαν. ‘Και τι νομίζεις κάτι έκανες που πήγες στην αστυνομία’. Και του μιλήσανε άσχημα το έβρισαν. Αυτά που συμβαίνουν σε μας δεν είναι bullying είναι εγκληματικές πράξεις είναι κακουργήματα».


Όπως λέει ο πατέρας του παιδιού το βασανιστήριο για την οικογένεια του δεν έχει τελειωμό. Ο 13χρονος παραμένει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φοβάται για την ζωή του και ανησυχεί και για την οικογένεια του.




Πηγή: gazzetta.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html