Η «φωτογραφία Matrix» νύφης που έχει μπερδέψει τα social media « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Η «φωτογραφία Matrix» νύφης που έχει μπερδέψει τα social media

Κατηγορία Viral στις   1:20 μ.μ.  |  Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023


Μυστήριο με φωτογραφία νυφικού στο Instagram με τους χρήστες να δείχνουν μπερδεμένοι.

Τουλάχιστον περίεργο είναι αυτό που «δείχνει» μία φωτογραφία που ανέβασε μία μελλοντική νύφη στο Instagram.


Και αυτό γιατί όπως βλέπετε στη φωτογραφία μυστήριο μία γυναίκα δοκιμάζει νυφικά και στέκεται μπροστά από δύο καθρέπτες. Απολύτως φυσιολογικό σωστά; Σωστά, αλλά το περίεργο είναι ότι στον ένα καθρέπτη φαίνεται να κρατάει τις παλάμες της στη μέση, ενώ στον άλλο τα χέρια της είναι χαμηλά. Επίσης, στη μια πλευρά του καθρέφτη φαίνεται να χαμογελά και στην άλλη απλώς να κοιτάει τον εαυτό της. 


Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Αυτή είναι μια αληθινή φωτογραφία, δεν είναι photoshop, δεν είναι πανόραμα, ούτε μια ζωντανή φωτογραφία. Αν δεν μπορείς να δεις το πρόβλημα, συνέχισε να κοιτάς και μετά δεν θα μπορείς να πάρεις τα μάτια σου. Χαρείτε αυτό το σφάλμα στο Matrix». 



Τα σχόλια πήραν φωτιά με τους χρήστες να απορούν: «Πώς γίνεται αυτό; Μαγικοί καθρέφτες;», «Αυτό μου έχει πάρει το μυαλό», «Δεν το είχα δει στην αρχή και τώρα το μυαλό μου έχει σπάσει». 


Βέβαια, εμφανίστηκαν και οι «λογικοί» της υπόθεσης που είπαν ότι όταν κάποιος τραβάει μια φωτογραφία, ειδικά σε χαμηλό φωτισμό, η κάμερα σκανάρει αριστερά και δεξιά. Έτσι η κάθε κίνηση θα αποτυπωθεί στη φωτογραφία. 


Άλλος ένας χρήστης είπε πως μια καινούργια λειτουργία στα iPhone μπορεί να τραβήξει πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα και στο τέλος να φτιάξει μια ολοκληρωμένη φωτογραφία.


΄Πηγή:  Reader.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html