Έμπαινε σε φάρμα και βίαζε αγελάδες - Το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Έμπαινε σε φάρμα και βίαζε αγελάδες - Το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο

Κατηγορία Περίεργα στις   12:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023


Βίαζε τις αγελάδες ενός κτηνοτρόφου επί επτά χρόνια χωρίς να γίνει αντιληπτός.


Ένα ζευγάρι κτηνοτρόφων στη Βρετανία αναζητούν δικαίωση, καθώς ένας διεστραμμένος άνδρας που επί χρόνια παραβίαζε τα όρια της φάρμας τους και βίαζε τα μοσχάρια τους δεν καταδικάστηκε καν σε φυλάκιση μετά από δίκη.


Ο δράστης, ονόματι Λίαμ Μπράουν πιάστηκε τη στιγμή που βίαζε ένα μοσχαράκι, από τον ιδιοκτήτη Ίαν Φάργουελ, ενώ όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο αυτή δεν ήταν παρά η τελευταία του απόπειρα σε μία σειρά πολλών.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο Μπράουν κακοποιούσε σεξουαλικά τις αγελάδες στο αγρόκτημα για επτά χρόνια, ενώ ένα δείγμα DNA που ελήφθη από το μοσχάρι απέδειξε ότι ο 25χρονος είχε προβεί σε σεξουαλική επαφή με το ζώο στις 12 Ιουνίου του 2022.


Ο Φάργουελ ειδοποιήθηκε για ύποπτη δραστηριότητα στο βουστάσιο του, τη νύχτα που ανακάλυψε την αλήθεια, βγαίνοντας έξω με τον γιο του Ραλφ για να βρει τον 25χρονο να κακοποιεί ένα από τα μοσχάρια.


 

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, πηδώντας πάνω από τον φράχτη, αλλά βρήκε εμπόδιο έναν στύλο, έπεσε πίσω και τον ποδοπάτησε μία τρομαγμένη αγελάδα. Με τον αστράγαλό του τραυματισμένο, καθώς τον περιμάζευε η αστυνομία είπε στον αγρότη «συγγνώμη, τα έκανα μαντάρα».

Ο Μπράουν παραδέχτηκε το αδίκημα και διατάχθηκε να καταβάλει στον Φάργουελ αποζημίωση 600 λιρών, με τον δικαστή να χαρακτηρίζει την υπόθεση «πολύ ανησυχητική, παράξενη και ανατριχιαστική».


Η σύζυγος του κ. Φάργουελ, Τρέισι, θεωρεί ότι ο Μπράουν έπρεπε να είχε σταλεί στη φυλακή, αφού οι έρευνες έδειξαν ότι είχε χρησιμοποιήσει ζώνη για να κρατά ακίνητες τις αγελάδες.


«Ήταν μια φρικτή στιγμή για εμάς. Η δουλειά μου ήταν να ταΐζω τα μοσχάρια. Ήταν μια χαρά όταν τα άφηνα το βράδυ, αλλά τα έβρισκα άρρωστα το πρωί, να παλεύουν να αναπνεύσουν», δήλωσε η γυναίκα. «Νόμιζα ότι είχαν πνευμονία, οπότε προσπάθησα φαρμακευτική αγωγή, αλλά στην πραγματικότητα ήταν επειδή τα έπνιγε με τη ζώνη του».



Πηγή:  Reader.g




Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html