Δύο παίκτες στην έξοδο μαζί με Μαρτίνεθ « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Η έγκυος σύζυγος του «παλαιοχριστιανού» εξηγεί γιατί «εξαφανίστηκε»

Η πρώτη δήλωση της μητέρας των παλαιοχριστιανών που διέμεναν στην ορεινή Κορινθία. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της μητέρας της οι...

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Δύο παίκτες στην έξοδο μαζί με Μαρτίνεθ

Κατηγορία Ολυμπιακός στις   9:37 π.μ.  |  Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023


Μαζί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στην πόρτα της εξόδου, φαίνεται πως βρίσκονται και παίκτες.


Η ώρα της αποχώρησης του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έφτασε. Στον Ολυμπιακό τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φτάσει τον κόμπο στο χτένι. Και η κατάσταση κινδύνευε να γίνει ανεξέλεγκτη. Αν δεν άλλαζε κάτι δραστικά.


Μαζί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ όμως, στην πόρτα της εξόδου, φαίνεται πως βρίσκονται και παίκτες. Δύο στον αριθμό για την ακρίβεια. Τουλάχιστον για αρχή.


Δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν και δεν έχοτν αποδείξει πως μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια του Θρύλου.


Ο λόγος για Ιμπόρα και Κίνι. Ειδικά για τον δεύτερο ακούγεται εδω και καιρό ότι γίνεται προσπάθεια να μείνει ελεύθερος ακόμα και πριν από την αρχή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Καθώς κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση του.


Ενώ και ο δεύτερος, τυπικά, δεν είχε καθόλου χρόνο και βλέψεις για αγώνα στο Λιμάνι, δεδομένου ότι στα 35 δεν μπορούσε να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό ούτως ή άλλως. Για αυτό και υπήρχε γκρίνια ότι είχε έρθει ως άνθρωπος του Μαρτίνεθ στην ομάδα και όχι για να αλλάξει τα χαφ του Ολυμπιακου.


Μένει να δούμε τον χρόνο και τον τρόπο που θα απομακρυνθούν οι δύο παίκτες. Για να μάθουμε πως θα αλλάξει και το αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού.Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html