«Η Φάρμα»: Η απόφαση για τις ομάδες φέρνει αναστάτωση – Γκρίνια πριν τη δοκιμασία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

«Η Φάρμα»: Η απόφαση για τις ομάδες φέρνει αναστάτωση – Γκρίνια πριν τη δοκιμασία

Κατηγορία media στις   5:26 μ.μ.  |  Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023
Στη χθεσινή (Τρίτη 5/12) μονομαχία στον αχυρώνα στη «Φάρμα», ο Γιώργος Τσάμης κατάφερε να πάρει τέσσερις νίκες και ο Χρήστος Γκυζέλης αποχώρησε από τη «Φάρμα», ευχαριστώντας τους συμπαίκτες του για όλα αυτά που έμαθε στο πλάι τους.


Ο εξώστης στήριζε με πάθος τον Χρήστο και δεν μπορούσε να πιστέψει το αποτέλεσμα της μονομαχίας.


Στο σημερινό επεισόδιο (Τετάρτη 6/12), το πρωί οι παίκτες κουβεντιάζουν στο σαλόνι και ο Γιώργος Τσάμης επισημαίνει ότι όλες οι συζητήσεις ακούγονται μέσα από τους τοίχους του σπιτιού.


Ο ίδιος πάντως δεν σταματά ποτέ να μονοπωλεί τις συζητήσεις των συμπαικτών του. Σιγά- σιγά ξυπνάνε όλοι και μαζεύονται για να διαβάσουν το γράμμα, που τους άφησε ο Χρήστος. Αυτή τη φορά το γράμμα δεν περιλαμβάνει νέο αρχηγό, αλλά μία έκπληξη, που τους περιμένει στα δεντρόσπιτα.


Ο Βάιος Κόκκινος προσπαθεί να μάθει κλαρίνο, ενώ λίγο αργότερα οι παίκτες προσπαθούν να αποφασίσουν πως θα χωριστούν για την επόμενη δοκιμασία, σύμφωνα με τις οδηγίες, που τους έδωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Είναι όλοι σύμφωνοι με τον τρόπο που γίνεται ο διαχωρισμός;


Οι παίκτες έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι με τη σημερινή δοκιμασία, που δεν είναι άλλη από τη «Γέφυρα».


Ανακοινώνουν τις τετράδες και απ’ ότι φαίνεται δεν είχαν πολύ φαντασία, μιας και χωρίζονται ουσιαστικά σε «πράσινους» και «γαλάζιους». Αφού χτίσουν τη γέφυρα, θα πρέπει να γεμίσουν τσουβάλια με καλαμπόκι και να τα μεταφέρουν περνώντας πάνω από τη γέφυρα.


Η 4αδα που θα γεμίσει πρώτη τα δύο βαρέλια θα είναι ασφαλής. Η 4αδα που θα χάσει θα πρέπει να χωριστεί σε ζευγάρια και να αγωνιστεί εκ νέου. Το ζευγάρι που θα τερματίσει τελευταίο, θα μονομαχήσει την επόμενη μέρα στον αχυρώνα.


Ένας απρόσμενος τραυματισμός διακόπτει, προσωρινά, τη δοκιμασία.


Ποια τετράδα θα καταφέρει να υπερισχύσει και ποιο θα είναι τελικά το ζευγάρι που βρεθεί αντιμέτωπο στη Δεύτερη Μονομαχία Αποχώρησης της εβδομάδας;
Πηγή:  newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html