Μπήκαν τα λεφτά για το Δώρο Χριστουγέννων σε ανέργους και επιδόματα ΟΑΕΔ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Μπήκαν τα λεφτά για το Δώρο Χριστουγέννων σε ανέργους και επιδόματα ΟΑΕΔ

Κατηγορία Πληρωμές στις   4:10 π.μ.  |  Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023Έχουν ξεκινήσει οι πληρωμές για επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ, Δώρο Χριστουγέννων ΔΥΠΑ και άλλα βοηθήματα στους δικαιούχους ανέργους.


Σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έχει ξεκινήσει η προπληρωμή του επιδόματος ανεργίας ΟΑΕΔ, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Χριστουγέννων σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, του επιδόματος γονικής αδείας και του επιδόματος εργασίας.


Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Χριστουγέννων θα γίνουν από τη ΔΥΠΑ - ΟΑΕΔ με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς.


Κάποιοι έχουν δει ήδη τα χρήματα στους λογαριασμούς τους ενώ σημειώνεται πως οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή τους από τη ΔΥΠΑ.


Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2).


Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html