Οργή του γιατρού της Νιγρίτας για το ΕΚΑΒ: «Λένε ψέματα, με γύρισε πίσω το νοσοκομείο με δικό του όχημα» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Οργή του γιατρού της Νιγρίτας για το ΕΚΑΒ: «Λένε ψέματα, με γύρισε πίσω το νοσοκομείο με δικό του όχημα»

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   8:10 π.μ.  |  Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023


Συνέβη παρόμοιο περιστατικό πρόσφατα και γιατρός αναγκάστηκε να γυρίσει στη βάση του με το λεωφορείο.


«Η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, λέει ένα σωρό ψέματα», αναφέρει στο Dnews, ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Νιγρίτας, που συνόδευσε με ασθενοφόρο ασθενή μέχρι το νοσοκομείο Σερρών και δεν υπήρχε μέσω να τον γυρίσει στη βάση του.


Σε σημερινή του ανακοίνωση, το ΕΚΑΒ, ισχυρίζεται ότι « αν και στο Γ.Ν. Σερρών μετέβη και ο Υπεύθυνος Συντονιστής του Κ.Υ. Νιγρίτας με υπηρεσιακό όχημα ώστε να παραλάβει τον εν λόγω ιατρό, ο ίδιος διατήρησε αρνητική στάση τόσο του να κάνει χρήση του ειδικού κονδυλίου μετακινήσεων όσο και να επιστρέψει με το υπηρεσιακό όχημα του Κ.Υ. Νιγρίτας, επιμένοντάς να τον «μεταφέρει» στο Κ.Υ. Νιγρίτας το πλήρωμα βάρδιας του ΕΚΑΒ με το ασθενοφόρο του Τομέα ΕΚΑΒ Σερρών». Ο κ. Αχλάδας, μιλώντας στο Dnews, αναφέρει ότι γίνονται ψευδείς αναφορές και υπογραμμίζει:


«Αυτά που λέει η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, είναι ψέματα. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Όχι μόνο εγώ ως γιατρός, αλλά και ο κάθε υπάλληλος των κέντρων υγείας και των νοσοκομείων, δεν είναι σκοπός μας πώς θα επιστρέψουμε στη βάση μας, αλλά να επιστρέψουμε γρήγορα στη βάση μας. Το αν θα είναι ασθενοφόρο, αν θα είναι ταξί, αν θα είναι ελικόπτερο, ή ότι άλλο, εμείς πρέπει να επιστρέψουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό με τα πόδια, αλλά και με μη δημόσιο όχημα, γιατί οτιδήποτε συμβεί στο δρόμο, δεν θα μπορεί να δικαιολογηθεί στην υπηρεσία μας».


Ο κ. Αχλάδας λέει για το περιστατικό: «Η αλήθεια είναι ότι ο ΕΚΑΒ κλήθηκε από το Δασαρχείο, για έναν άνθρωπο που βρέθηκε στο έδαφος, σε δασική περιοχή. Το ΕΚΑΒ αρνήθηκε να πάει εκεί, γιατί ήταν λέει δύσκολα προσβάσιμο το σημείο. Το αυτοκίνητο του Δασαρχείου όμως πήγε. Θα έπρεπε να πάει το ασθενοφόρο στην πιο κοντινή περιοχή και όχι να έρθει στο Κέντρο Υγείας στη Νιγρίτα και μάλιστα μετά από δύο κλήσεις που του κάναμε», αναφέρει.


Για το αν του είπαν να πάει με υπηρεσιακό αυτοκίνητο και εκείνος αρνήθηκε, απαντά:


«Ψέματα. Λένε ψέματα, είναι ντροπή αυτό. Δεν έχω λόγο να είμαι σε αντιπαράθεση με κανέναν. Δεν μου πρότεινε κανείς να με γυρίσει πίσω. Μεταξύ σοβαρού και αστείου μου είπαν οι διασώστες, ή θα πας με ταξί ή με τα πόδια. Μάλιστα ενημερώθηκε η εφημερεύουσα γενικός γιατρός του νοσοκομείου, ενημέρωσε τον υποδιοικητή και επιστρατεύθηκε υπάλληλος του νοσοκομείου, οδηγός, που με πήρε και με έφερε πίσω. Λέει ψέματα το ΕΚΑΒ, ότι μου πρότεινε να γυρίσω με υπηρεσιακό αυτοκίνητο.  Μάλιστα πριν μερικές μέρες, άλλος γιατρός, ειδικευόμενος, συνόδευσε ένα περιστατικό, χάλασε το ασθενοφόρο και αυτός γύρισε με το λεωφορείο πίσω. Αν είναι δυνατόν. Αυτά είναι γελοία πράγματα. Με τα ψέματα δεν θα καλυτερέψει τίποτα», καταλήγει ο κ. Αχλάδας.


Δείτε το παρακάτω βίντεο τι ακριβώς είχε πει ο γιατρός, μετά τη διακομιδή του ασθενούς, στο νοσοκομείο Σερρών:



Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html