Με μεταβολή - εξπρες του καιρού ξημερώνει η Δευτέρα - Σε ποιες περιοχές θα φτάσουν πρώτα οι καταιγίδες και τα μποφόρ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Με μεταβολή - εξπρες του καιρού ξημερώνει η Δευτέρα - Σε ποιες περιοχές θα φτάσουν πρώτα οι καταιγίδες και τα μποφόρ

Κατηγορία Κακοκαιρία στις   10:39 μ.μ.  |  Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023




«Θα έχουμε μία εξπρές μεταβολή του καιρού, διάρκειας 24ρων ωρών από το βράδυ της Κυριακής (3/12/23) μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (4/12/23)» σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος αναμένει βροχές και καταιγίδες για πολλές περιοχές της χώρας.


«Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της μεταβολής του καιρού θα είναι οι βροχές και οι κατά τόπους καταιγίδες. Οι Βοριάδες που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ και στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τα 8 μποφόρ. Εκεί, ίσως να έχουμε και κάποια προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες» είπε στο MEGA ο κύριος Καλλιάνος.


Όμως εκτός από τη βροχή, θα έχουμε και πτώση της θερμοκρασίας.


«Πτώση της θερμοκρασίας κατά 5 με 6 ακόμα και 7 μονάδες. Σημαντική πτώση. Ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι από τους 22 με 23 βαθμούς που είχαμε σήμερα και χθες, θα πάμε στους 16 – 17… Στη Βόρεια Ελλάδα θα έχουμε μέγιστη (θερμοκρασία) 14 με 15 βαθμούς κελσίου» τόνιζε ο Γιάννης Καλλιάνος διευκρινίζοντας ότι «έρχεται μια ψύχρα. Όχι ακραία όμως».


Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Πότε έρχεται στην Αττική


«Σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσουν μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες και στο βορειοανατολικό Αιγαίο.


Το πρωί της Δευτέρας (4/12/23) σε περιοχές του Βορειοανατολικού Αιγαίου, στις Σποράδες, στην Εύβοια και στην Αττική κατά πάσα πιθανότητα φαίνεται ότι θα έχουμε ισχυρές βροχές και τοπικές καταιγίδες.


Βέβαια θα είναι γρήγορο το πέρασμα και δε θα προβληματίσει. Και στα Ανατολικά και Νότια της Πελοποννήσου θα βρέχει. Και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου».


Σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο θα βρέχει σε πολλές περιοχές της χώρας «όχι όμως ανησυχητικά». Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα της Δευτέρας (4/12). Αλλά οι βροχές επανέρχονται από την Τετάρτη…


Δείτε LIVE την εξέλιξη του καιρού, από το γραφικό του Windy:



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html