Πανικός στο νοσοκομείο Ναυπλίου: Πυροβολισμοί και συμπλοκή οικογενειών, διασωληνώθηκε ο ένας τραυματίας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Πανικός στο νοσοκομείο Ναυπλίου: Πυροβολισμοί και συμπλοκή οικογενειών, διασωληνώθηκε ο ένας τραυματίας

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   7:03 π.μ.  |  Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023


 Έκρυθμη είναι η κατάσταση εξωτερικά του Νοσοκομείου Ναυπλίου όπου μεταφέρθηκαν οι δυο τραυματίες από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα σε επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο στην Αργολίδα.


Σοβαρή είναι η κατάσταση ενός εκ των τραυματιών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου έχοντας δεχθεί σκάγια από πυροβολισμούς με καραμπίνες στο κεφάλι, μετά τα αιματηρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας σε καταυλισμό στη Νέα Κίο Αργολίδας.


Οι άγνωστες μέχρι στιγμή διαφορές δυο οικογενειών οδήγησαν τους δυο πρωταγωνιστές των επεισοδίων να βγάλουν τα όπλα και να πυροβολήσουν ο ένας εναντίον του άλλου, ενώ όταν συγγενείς τους βρέθηκαν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν υπήρξε και νέα συμπλοκή. Οι συγκεντρωμένοι τσακώθηκαν στον εξωτερικό χώρο και πάλι μεταξύ τους και έπεσαν και πάλι πυροβολισμοί από ομάδα συγκεντρωμένων, με έναν Ρομά να τραυματίζεται ελαφρά, προκαλώντας πανικό στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.


Πιο συγκεκριμένα, κάποιος Ρομά προσπάθησε να πατήσει με το όχημά του έναν ομόφυλό του από την αντίπαλη οικογένεια και τότε κάποιος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε.


Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, αργά το απόγευμα οι θεράποντες ιατροί διασωλήνωσαν τον έναν πιο σοβαρά τραυματία που φέρει τραύματα από σκάγια στο κεφάλι και τον λαιμό, ενώ έκριναν επιβεβλημένη και τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.


Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html