Με οδύνη στην Πάτρα το τελευταίο «αντίο» στον 29χρονο αστυνομικό Χρήστο Κουρουνιώτη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Με οδύνη στην Πάτρα το τελευταίο «αντίο» στον 29χρονο αστυνομικό Χρήστο Κουρουνιώτη

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   4:10 μ.μ.  |  Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023




Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 29χρονου αστυνομικού Χρήστου Κουρουνιώτη από την Πάτρα που βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα καθήκοντος.


Συντετριμμένοι είναι οι γονείς, ο αδελφός και η σύντροφος του αδικοχαμένου Χρήστου Κουρουνιώτη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στην Καλλιθέα της Πάτρας.


Οι δικοί του άνθρωποι, που περίμεναν τα Χριστούγεννα για να γιορτάσουν μαζί με τον Χρήστο την ονομαστική του εορτή και τώρα θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, τον αποχαιρετούν με λευκά κουφέτα, δάκρυα στα μάτια και ένα αναπάντητο “γιατί;” στο χείλη.


Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρίστατο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου. Μαζί του είναι ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος.


Στο τελευταίο αντίο παρόντες είναι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, συνάδελφοι του της ΔΙ.ΑΣ από την Αθήνα, συγγενείς, φίλοι, η ηγεσία της Τοπικής Αστυνομίας και αστυνομικοί από υπηρεσίες της Πάτρας.


         

Ο 29χρονος, από την ημέρα που εισήχθη στο Σώμα υπηρετούσε στην Αθήνα στην ομάδα ΔΙΑΣ.


Τα ξημερώματα της Δευτέρας, στη διάρκεια άγριας καταδίωξης στον Ασπρόπυργο, η μηχανή που επέβαινε μαζί με 32χρονο συνάδελφό του προσέκρουσε σε προπορευόμενο περιπολικό, που ακινητοποιήθηκε απότομα όταν ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος έκανε επικίνδυνο ελιγμό. Αποτέλεσμα ο πατρινός ένστολος να χάσει τη ζωή του και ο συνεπιβάτης του να τραυματιστεί σοβαρά.


Πηγή κειμένου και video: tempo24.news

Φωτογραφίες: thebest.gr

Πηγή: sinidisi.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html