«Επιταγή ακρίβειας»: Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου καταβάλλεται το έκτακτο επίδομα σε δικαιούχους επιδόματος τέκνων, Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, ΑμεΑ και ανασφαλίστους υπερηλίκους « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

«Επιταγή ακρίβειας»: Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου καταβάλλεται το έκτακτο επίδομα σε δικαιούχους επιδόματος τέκνων, Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, ΑμεΑ και ανασφαλίστους υπερηλίκους

Κατηγορία Συνταξιούχοι στις   10:59 π.μ.  |  Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 θα γίνει η η πληρωμή έκτακτων επιδομάτων ΟΠΕΚΑ, ύψους 175 εκ. ευρώ, όπως έχει ανακοινώσει η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.


Η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ αφορά σε σε δικαιούχους επιδόματος τέκνων, Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, ΑμεΑ και ανασφαλίστους υπερηλίκους.


Αναλυτικά:


Για το Επίδομα Παιδιού καταβάλλεται 1,5 δόση επιπλέον, ενδεικτικά μία οικογένεια με δύο παιδιά που παίρνει επίδομα παιδιού 140 ευρώ, θα λάβει 350 ευρώ. Η αύξηση θα είναι 150%.


Για τα Άτομα με Αναπηρία το επίδομα θα ανέλθει στα 200 ευρώ.


Όσοι λαμβάνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα θα λάβουν μισό της μηνιαίας καταβολής ενώ υπενθυμίζεται και η αύξηση του 8% που ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο.


Οι δικαιούχοι του επιδόματος Ανασφάλιστου Υπερήλικα θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ.


Σημειώνεται ότι την ίδια μέρα θα γίνουν και οι τακτικές καταβολές των Μηνιαίων Επιδομάτων και το Επίδομα Παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ.


Πηγή: newsit.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html