Ποιος είναι ο «αστυνομικός του TikTok» με το φανατικό κοινό και τα χιλιάδες like « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Ποιος είναι ο «αστυνομικός του TikTok» με το φανατικό κοινό και τα χιλιάδες like

Κατηγορία Viral στις   3:30 μ.μ.  |  Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023


«Λέει τα πράγματα με το όνομα τους» υποστηρίζουν όσοι τον ακολουθούν. Ποιος είναι τελικά ο Βαγγέλης Μπαταρλής;


Η θρυλική σειρά The Wire, την οποία δημιούργησαν ο Ντέιβιντ Σάιμον και ο πρώην αστυνομικός Εντ Μπερνς, έδειχνε πως όσοι αντιμετωπίζουν το έγκλημα καθημερινά, ενίοτε γίνονται ίδιοι με αυτό που πολεμάνε. Υψηλόβαθμοι αστυνομικοί δωροδοκούνται από εμπόρους ναρκωτικών, χαμηλόβαθμοι αντιμετωπίζουν μικροεγκληματίες σαν σκουπίδια ή κάνουν τα στραβά μάτια, απλά γιατί τέλειωσε το οκτάωρο της βάρδιας τους.


Ο Βαγγέλης Μπαταρλής, εμφανίζεται συχνά στο TikTok και προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού. Τι κάνει άραγε;


Σε video που ανέβασε μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, λέει: «Είμαστε χίλια τα εκατό μαζί σας, μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς σαν ένστολοι να κατέβουμε σε πορεία γι' αυτό που έγινε, αλλά δεν επιτρέπεται, είναι αντισυνταγματικό. Το ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, δεν σημαίνει πως είμαστε απέναντι σας. 



Σε άλλο video, αναφερόταν στις συμμορίες ατόμων που ανεβάζουν λαθραία αποκτημένες φωτογραφίες γυναικών στο Telegram:


«Να ξέρετε ότι το σώμα σας, είναι δικό σας, δεν είναι πορνογραφικό υλικό. Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί που ανεβάζουν τις φωτό, όχι εσείς για το σώμα σας. Να είστε σίγουρες πως ο κάθε άντρας (κάνει σήμα εισαγωγικών καθώς τονίζει τη λέξη) θα τιμωρηθεί παραδειγματικά»


Σε άλλα video αναφέρεται σε δράσεις της Humanity Greece που ο ίδιος συμμετείχε, με αφορμή τις φωτιές του περασμένου Αυγούστου, ενώ υπάρχει κι ένα χαριτωμένο ποστ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που περιμένει ο ίδιος στην ουρά για να πάρει λουλούδια - μάλλον - στην κοπέλα του. Cute. 



Δεν ξέρω αν «Λέει τα πράγματα με το όνομα τους» ο Μπαταρλής κι αν είναι πρότυπο για τους αστυνομικούς. Εμένα με έπεισε πως είναι ένα καλό παιδί, στην καλή πλευρά των ινφλουένσερ του TikTok, με το παρακάτω video, στο οποίο πρωταγωνιστούν κυρίως πιτσιρίκια, από αυτά που όταν συναντάμε στο δρόμο, συνήθως αγνοούμε/βρίζουμε.



Πηγή: reader.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html