Αγνώριστος ο "ζαχαροπλάστης" του Survivor All Star - Δεν θα τον αναγνωρίζατε σήμερα στον δρόμο! (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Αγνώριστος ο "ζαχαροπλάστης" του Survivor All Star - Δεν θα τον αναγνωρίζατε σήμερα στον δρόμο! (βίντεο)

Κατηγορία Survivor στις   12:51 μ.μ.  |  Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023




Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε να αλλάξει λουκ και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε...


Ο Κώστας Παπαδόπουλος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του στο Survivor και στο Survivor All Star και φυσικά από την επική του μάχη με τον Τριαντάφυλλο, στην οποία κι έχασε.


Ο «Ζαχαροπλάστης» όπως έγινε ευρέως γνωστός λόγω της ενασχόλησής του εκτός ριάλιτι, πρόσφατα αποφάσισε να κατέβει και στην πολιτική, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο, όμως δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ικανοποιητικό αριθμό ψήφων.


Ο Παπαδόπουλος πάντως πλέον ζει… μακριά από τα φώτα και τις κάμερες και όπως θα δείτε και παρακάτω στο βίντεο είναι αγνώριστος, αφού αποχαιρέτισε τα μούσια και τα μακριά μαλλιά!


@kostas_papadopoulos_ #pastryshop #vyzantio #decor #birthdaycake #sugarart #pastrychef #pastryart #pastrylife #pastry #sugar #sugarfree #sugarartist #sugarlove #cakeart #sugarpaste #ieklemonde #survivor #survivor2021 #survivorallstar #survivorallstargreece #survivorgreece2023allstar #survivorgr #survivorgreece #redteam #blueteam #survivorgreece2023 #redteam❤️ #blueteam💙 #barber #barbershopindonesia ♬ πρωτότυπος ήχος - kostas_papadopoulos_


Πηγή: sportdog.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html