Δεν είναι μόνο ο Καμπουράκης! Τέλος και άλλοι δημοσιογράφοι από το OPEN - Αυτή παίρνει την θέση του στην καρέκλα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Δεν είναι μόνο ο Καμπουράκης! Τέλος και άλλοι δημοσιογράφοι από το OPEN - Αυτή παίρνει την θέση του στην καρέκλα

Κατηγορία OPEN TV στις   5:25 π.μ.  |  Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023




Πολλά είναι πλέον τα κενά στο κανάλι του OPEN καθώς δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Καμπουράκης που αποτελεί πλέον παρελθόν αλλά και άλλοι δημοσιογράφοι.


Τέλος και άλλοι δημοσιογράφοι από το OPEN


Πιο συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελεί και η δημοσιογράφος Στέλλα Παπαμιχαήλ ενώ σύντομο ήταν το πέρασμα και του Μίλτου Σακελλάρη από το κανάλι καθώς πλέον ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ. Λίγο νωρίτερα όμως, είχε αποχωρήσει από το OPEN και η ρεπόρτερ Δήμητρα Σέκη με προορισμό το κανάλι του ΣΚΑΪ.


Πλέον εκτός από τις ελλείψεις που πρέπει να καλυφθούν, φαίνεται να προωθείται στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων ως παρουσιάστρια, η Χρύσα Φώσκολου. Έτσι, θα πάρει την θέση της Ματίνας Παπαδέα, καθώς πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά των τελευταίων ημερών.


Αυτή παίρνει την θέση του Δημήτρη Κμαπουράκη στην καρέκλα


Την ίδια στιγμή, μεταξύ των ονομάτων που βρίσκονται στο προσκήνιο για το κανάλι, φαίνεται πως είναι και αυτό της Μπάγιας Αντωνοπούλου για την πρωινή ζώνη δίπλα στον Παναγιώτη Στάθη, όπως αναφέρει το mediatime.gr


Δημήτρης Καμπουράκης: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή - Η στιγμή που αποχώρησε από το πλατό του OPEN λόγω αδιαθεσίας 


Ο Δημήτρης Καμπουράκης σταμάτησε τη συνεργασία του με το OPEN, όπως έκαναν γνωστό τόσο ο δημοσιογράφος όσο και ο τηλεοπτικός σταθμός το απόγευμα της Παρασκευής (27/10).


Το μεσημέρι του Σαββάτου (28/10), η Μαρία Μπακοδήμου, μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ένα απόσπασμα από την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Δημήτρη Καμπουράκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος» την περασμένη Τρίτη 24 Οκτωβρίου.


Σε αυτό μπορείτε να δείτε τον Δημήτρη Καμπουράκη, την ώρα που είχε τον λόγο ο συμπαρουσιαστής του, Παναγιώτης Στάθης, να σηκώνεται από την θέση του και να αποχωρεί για λίγα λεπτά από τον τηλεοπτικό αέρα. «Δως μου λίγο… Συνέχισε εσύ», είχε πει χαρακτηριστικά τότε ο Δημήτρης Καμπουράκης για να βγει για λίγο εκτός πλατό.


«Θα σας πω κάτι. Εγώ και πέρσι έβλεπα ότι κάποια πρωινά πήγαινε και δεν ήταν καλά. Δεν ξέρω αν δεν ήταν καλά ψυχολογικά και του έλεγε ο Παναγιώτης Στάθης ότι «εντάξει, κάτσε, μην ανησυχείς». Αισθανόμουν δηλαδή ότι κάτι συμβαίνει. Θα ευχηθώ προσωπικά όλα να πάνε καλά και, επειδή και ο ίδιος έγραψε ότι δεν είναι κάτι δραματικό αλλά είναι κάτι επίπονο, κουράγιο. Μια διαδικασία, ένας δρόμος και μετά νέα ξεκινήματα» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του ΣΚΑΪ.


Πηγή: athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html