Εξερράγη η Ανθή Βούλγαρη κατά του Άδωνι Γεωργιάδη στον αέρα του Mega: «Ντροπή σας, ντροπή σας» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Εξερράγη η Ανθή Βούλγαρη κατά του Άδωνι Γεωργιάδη στον αέρα του Mega: «Ντροπή σας, ντροπή σας»

Κατηγορία media στις   5:53 μ.μ.  |  Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους», είπε οργισμένη η Ανθή Βούλγαρη.


Εκτός εαυτού βγήκε σήμερα η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega». Ο λόγος ήταν μια δήλωση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση των Τεμπών.


Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Σήμερα, στην Ελλάδα, πόσοι, πιστεύεται, από τους 100 συμπολίτες μας, αν τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρεται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;».


Μετά την προβολή της συγκεκριμένης δήλωσης, η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε: «Είναι ντροπή! Να σας πω κάτι, κύριε Γεωργιάδη; Μπορεί οι 100 να μην ενδιαφέρονται, αλλά υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν ακόμα τα παιδιά τους. Και μαζί με αυτές τις 57 οικογένειες είναι και οι φίλοι των παιδιών, είναι και όσοι ήξεραν τα παιδιά και υπάρχουν και κάποιοι που πραγματικά νοιαζόμαστε. Πραγματικά, είναι ντροπή, γιατί βγαίνατε και λέγατε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όποιος φταίει θα πάει στη δικαιοσύνη και τι γίνεται τώρα;


Το κουκουλώνομαι επειδή δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος και δεν έχετε κάνει μία κίνηση να πάνε αυτοί που πρέπει στη δικαιοσύνη και να μπουν και φυλακή; Ντροπή σας, ντροπή σας! Δηλαδή τις 57 οικογένειες τις αφήνουμε έτσι; Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους».


Πηγή: zappit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html