Πληθαίνουν οι μαρτυρίες για το κύκλωμα που κακοποιούσε ΑμεΑ live στο διαδίκτυο - «Πίσω από τον αρχηγό είναι άλλα 20 άτομα»! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Συνελήφθη μακελάρης μετά τις δολοφονίες 6 ανθρώπων και των τραυματισμό άλλων τριών

Στα χέρια των Αρχών έπεσε μετά από επεισοδιακή καταδίωξη ένας άνδρας, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τις δολοφονίες 6 ανθρώπων και των τραυμ...

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Πληθαίνουν οι μαρτυρίες για το κύκλωμα που κακοποιούσε ΑμεΑ live στο διαδίκτυο - «Πίσω από τον αρχηγό είναι άλλα 20 άτομα»!

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:51 π.μ.  |  Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023


Με μια μεγάλη έρευνα να είναι σε εξέλιξη από την Αστυνομία, νέες ανατριχιαστικές μαρτυρίες έρχονται στο φως, για την εκμετάλλευση ανθρώπων με νοητική αναπηρία, από κύκλωμα σε απευθείας μετάδοση, στο διαδίκτυο.


Οι νέες μαρτυρίες στο LIVE NEWS φανερώνουν τον τρόπο δράσης του κυκλώματος.


Ο επονομαζόμενος «Αρχηγός» φιλοξενεί και πάλι στο διαμέρισμά του τα δύο παιδιά με νοητική αναπηρία για τα οποία έχει προφυλακιστεί ο 42χρονος youtuber, καθώς τα κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση.


«Πέσανε τα donate και σου λέει ο (…) «τώρα πώς θα συνεχίσω να βγάζω λεφτά;» και πήγε στο TikTok. Τους πάσαρε στον άλλον που είπε: Τώρα που μου είναι άχρηστοι πάρ’ τους εσύ να τους ξεζουμίσεις ό,τι βγάλεις και εγώ τώρα η μεγάλη μπάζα είναι στο TikTok. Αν δεις στο TikTok αυτός φιγουράρει στην κατάταξη νούμερο ένα, δηλαδή μπορεί να βγάλει και 12.000€ την εβδομάδα», αναφέρει μαρτυρία στο MEGA.


Ηλεκτρονικό «εισιτήριο» για την κακοποίηση


Σύμφωνα με νέες καταγγελίες, ο εμπνευστής της κεντρικής ιδέας φαίνεται να βγάζει χρήματα από δωρεές συνδρομητών εξαναγκάζοντας κοπέλες να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται στον χώρο, πάντα σε ζωντανή μετάδοση.


Ένας donator του έβαλε χρήματα για να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις ένα κορίτσι που ήταν εξαρτημένο από ναρκωτικά. Έβαλε 20€ “εισιτήριο”», αναφέρει μαρτυρία.


«Εξηγήσεις» που εξοργίζουν

Και οι εξηγήσεις που δίνει τώρα είναι αυτές: «Όλα αυτά τα παιδιά από την αφάνεια και το περιθώριο γίνανε superstars, κυριολεκτικά superstars. Όταν κάποιοι είδαν ότι αυτά τα παιδιά που είναι εύκολα διαχειρίσιμα να τους επηρεάσεις γίνανε superstars, πήγανε από δίπλα να το παίξουνε φίλοι τους».


Συνεχίζει τα live streaming καθημερινά. Δυναμώνει την τηλεόραση και περιμένει να ακούσει τι καινούριο θα αποκαλυφθεί για αυτόν.


«Θα στείλω μήνυμα στον «Εισαγγελάτo» να σταματήσει τους τραμπουκισμούς», είπε.


Μαρτυρία γυναίκας στο Live News 


Πρόκειται για μία γυναίκα που εντόπισε πολύ νωρίς την δράση του κυκλώματος και κατέθεσε την μαρτυρία της στην εκπομπή:


«Έχει ξεκινήσει πριν από ενάμισι με δύο χρόνια, στα τέλη του 2021, όταν άρχισα να καταγγέλλω και στην αστυνομία και σε οποιανδήποτε δημόσιο φορέα και τον Λευτέρη και τον ”Αρχηγό”. Να ξέρετε όμως ότι πίσω από τον Λευτέρη και τον ”Αρχηγό” υπάρχουν άλλα 20 άτομα».


Όταν καταγγέλθηκαν όλα αυτά η αστυνομία πολλές φορές με έδιωξε. Αρκετές φορές κάλεσα την αστυνομία γιατί είχαν έρθει σπίτι μου, μου σπάσανε το μαγαζί μου και το αυτοκίνητό του. Συγκεκριμένα, είχα απευθυνθεί στο Α.Τ. Ηλιούπολης με την καταγγελία της κακοποίησης σε ΑμεΑ αρχικά και κατόπιν για κακοποίηση εναντίον και της οικογένειας μου. Τον Λευτέρη τον έχω καταγγείλει και για παιδοφιλία».


Στην συνέχεια η μάρτυρας ανέφερε ότι όλη η ομάδα αυτών των youtubers έχει μεταφέρει την κακοποιητική τους δράση του στο TikTok αυτή την περίοδο.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html