Αυτοί είναι οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων σε Europa και Conference League « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Αυτοί είναι οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων σε Europa και Conference League

Κατηγορία Europa League στις   6:30 μ.μ.  |  Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023




Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ σε Europa League και Conference League.


Γνωστοί έγιναν οι τέσσερις διαιτητές των αναμετρήσεων των Ελληνικών ομάδων την Πέμπτη σε Europa League και Conference League. Η UEFA στέλνει δύο έμπειρους ρέφερι στα ματς των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κόντρα σε Γουεστ Χαμ και Ρεν αντίστοιχα. Και στο ματς τηυς ΑΕΚ με την Μαρσέιγ έχει οριστεί Elite διαιτητής ενώ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν ορίστηκε ο Γιουτζίν Τζάγια από την Αλβανία.


Ο Γιουγκ σφυρίζει το Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός


Στην αναμέτρηση στο Λονδίνο ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και τον Ολυμπιακό θα βρεθεί ο πολύπειρος Σλοβένος Ματέι Γιουγκ ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, αλλά έχει σημαντικές παραστάσεις. Επίσης πριν ένα μήνα είχε σφυρίξει ξανά αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη και συγκεκριμένα το ΑΕΚ-Άγιαξ 1-1.


Επίσης έχει βρεθεί αρκετές φορές στην Ελλάδα καθώς στα περσινά playoffs ήταν ο άρχων της αναμέτρησης ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 ενώ πριν τρία χρόνια είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0.


Ο Γιουγκ είχε βρεθεί σε ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού και την περασμένη σεζόν καθώς είχε σφυρίξει το Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 0-3 ενώ παλιότερα είχε διευθύνει τις αναμετρήσεις: Μπάγερν Μονάχου-ΑΕΚ 2-0, Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0, Ολυμπιακός-Λεβάντε 0-1. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι, 4ος ο Ασμίρ Σάργκοβιτς και στο VAR ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ με τον γνώριμό μας Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ.


Ο Γουίλιαμ Κόλουμ στο Ρεν - Παναθηναϊκός


Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Ρεν στη Γαλλία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League η UEFA στέλνει τον Σκωτσέζο διαιτητή Γουίλιαμ Κόλουμ.


Ο 44χρονος ρέφερι ανήκει στην Elite κατηγορία κι έχει πλούσιες παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, όπου σφυρίζει εδώ και μία 15ετία. Αξιοσημείωτο πως τον περασμένο μήνα σφύριξε και ματς των ομίλων του Champions League, Ερυθρός Αστέρας-Γιουνγκ Μπόις 2-2.


Δεν είναι άγνωστος στις Ελληνικές ομάδες καθώς παλιότερα είχε σφυρίξει στα Ζόρια-ΑΕΚ 1-4, Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 3-1, ΑΕΚ-Λοκοκομοτίβ 1-3, Παναθηναϊκός-Κοπεγχάγη 0-2, ΠΑΟΚ-Χέρενφεν 1-1.


Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φράνσις Κόνοερ, Ντέιβιντ ΜακΓκίτσι και 4ος ο Ντέιβιντ Ντίκινσον.


Πηγή: sport24.gr


Ο Γκλεν Νίμπεργκ στο ΑΕΚ - Μαρσέιγ


Από τη Σουηδία και την κατηγορία Elite της UEFA είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης ΑΕΚ - Μαρσέιγ. Ο λόγος για τον Γκλεν Νίμπεργκ, ο οποίος είχε βρεθεί τον Αύγουστο στον δρόμο του Ολυμπιακού και το εντός έδρας παιχνίδι με τη Γκενκ, για τα προκριματικά του Europa League.


Ο 35χρονος διαιτητής έχει και παραστάσεις από τη Super League, καθώς είχε διευθύνει στις 13/11/2022 το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0 για την 13η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος. Βοηθοί του είναι οι Μάχμποντ Μπέιγκι και Αντρέας Σέντερκβιστ, ενώ 4ος ο Χοακίμ Έστλινγκ.


Ο Γιουτζίν Τζάγια στο ΠΑΟΚ - Αμπερντίν


Γνωστή έγινε η διαιτητική ομάδα για την προσεχή ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον της Αμπερντίν στη Θεσσαλονίκη. Ο Αλβανός, Γιουτζίν Τζάγια, θα είναι ο άρχων της αναμέτρησης ενώ βοηθοί του 33χρονου ρέφερι από τα Τίρανα θα είναι οι Ντογιάντο Μιφτάρι - Ρέντι Άβντο και τέταρτος ο Ολσιόν Ιζειράι. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ιταλός Ντανιέλε Κίφι με AVAR τον συμπατριώτη του, Μάρκο Σέρα

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html