Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Σε κατάσταση σοκ η Ρεν πριν τη μάχη με το «τριφύλλι» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Σε κατάσταση σοκ η Ρεν πριν τη μάχη με το «τριφύλλι»

Κατηγορία Europa League στις   9:01 π.μ.  |  Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023


Η Ρεν ηττήθηκε εκτός έδρας κι από τη Νις και πλέον βρίσκεται στο +2 από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής!


Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού έχει σε έντεκα αγωνιστικές μόλις δύο νίκες κι αυτές εντός έδρας. Εκτός δεν μετράει νίκη σε πέντε ματς, αλλά κατάφερε να περάσει από τη Λεωφόρο κι αυτό προς το παρόν της δίνει προβάδισμα για την πρόκριση. Σε κάθε περίπτωση, η Ρεν φάνηκε και στο ματς με τη Νις ότι έχει θέματα. Ασφαλώς ήταν δύσκολο το έργο της, αφού η ομάδα της Νίκαιας πέρασε στην κορυφή με τη νίκη.


Οι παίκτες του Μπρούνο Ζενεσιό, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι έχουν αρκετές αδυναμίες και ειδικά στην άμυνα. Σε έντεκα αγώνες στη Ligue 1 μετρούν 16 γκολ υπέρ και 15 κατά. Εντός έδρας έχουν 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα με 14 γκολ υπέρ και 10 κατά. Εκτός ο απολογισμός είναι 0-2-3. Η Ρεν μακριά από το σπίτι της δέχθηκε πέντε γκολ και υπέστη τρεις ήττες και σημείωσε μόνο δύο.


Η προσεχής αντίπαλος των πρασίνων, λοιπόν, είναι στους 12 βαθμούς, ενώ στους 10 βρίσκεται η Μετς που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη θέση για μπαράζ παραμονής.


Ο Μπενζαμέν Μπουριγό, παράλληλα, ο αρχηγός της Ρεν, δεν έκρυψε μετά τον αγώνα στη Νίκαια την ανησυχία του και χτύπησε καμπανάκι. Αναλυτικά όσα είπε μετά τη νέα ήττα: «Προφανώς υπάρχει έκτακτη ανάγκη, έχουμε μια σειρά από κακές εμφανίσεις. Είναι πάντα οι ίδιες παρατηρήσεις. Λέμε πράγματα ο ένας στον άλλον, σας διαβεβαιώνω ότι τα λέμε μεταξύ μας. Το να λέμε πράγματα ο ένας στον άλλο είναι καλό, αλλά τη δεδομένη στιγμή οι πράξεις μετράνε. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι μεταξύ μας.


Το επιτελείο, οι παίκτες, οι οπαδοί επίσης, ακόμα κι αν ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Είμαστε οι πρώτοι που απογοητευόμαστε όταν βγαίνουμε από αυτούς τους αγώνες. Είναι μια ήττα που πονάει, αφού ήρθαμε αποφασισμένοι. Όταν δεν έχεις αποτελεσματικότητα στο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να ελπίζεις για καλύτερο».



Οι παίκτες του Ζενεσιό, λοιπόν, στα τέσσερα τελευταία ματς έχουν μία ισοπαλία και τρεις ήττες και θα υποδεχθούν μετά τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 18:05, 12η αγωνιστική της Ligue 1) τη Λυών, η οποία είναι ουραγός!


Πηγή: sportal.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html