Στο «μικροσκόπιο» έρανος για παιδάκι – Πλαστά τα στοιχεία που παρουσιάζει η μητέρα « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ώρα «μηδέν» για την συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν - Το πρόγραμμα, οι συναντήσεις και η ατζέντα «διαπραγματεύσεων»

Λίγες ώρες έμειναν για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Αθήνα στο πλαίσιο της συνεδρίασης του 5ου Ανώτατου Συμ...

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Στο «μικροσκόπιο» έρανος για παιδάκι – Πλαστά τα στοιχεία που παρουσιάζει η μητέρα

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:40 π.μ.  |  Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023
Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα αποδεικτικά στοιχεία και όλα δείχνουν ότι έρανος για παιδάκι ήταν τελικά απάτη.


Έναν έρανο – απάτη φαίνεται να εξετάζουν οι αρχές. Όλα ξεκίνησαν όταν μια μητέρα απεύθυνε πέρυσι δραματικές εκκλήσεις για το 4χρονο παιδί της.


Οι έρανοι ξεκίνησαν αμέσως και τα χρήματα που συγκεντρώνονται στην Πάτρα, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της χώρας αυξάνονται συνεχώς για το μικρό αγοράκι, που όπως έλεγε η μητέρα του, διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο του ματιού του και έπρεπε να ταξιδέψει σε εξιδεικευμένο κέντρο της Γερμανίας για εγχείρηση.


Με τις αναρτήσεις ακόμα και σε μεγάλα ειδησεογραφικά site να διαδέχονται η μία την άλλη για την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Στο πλαίσιο όλων των αναρτήσεων και των δραματικών εκκλήσεων της μητέρας ανταποκρίθηκε και ο ΠΣΑΠ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα συνεισφέρει οικονομικά όσο και όπως μπορεί.Στο Live News τις τελευταίες μέρες άρχισαν να φτάνουν μια σειρά από καταγγελίες που έδιναν άλλη τροπή στην υπόθεση. Έγιναν αναφορές για πλαστά έγγραφα νοσοκομείου και για ένα πρόβλημα υγείας που επινοήθηκε για να κερδίσουν κάποιοι χρήματα.


Στη συνέχεια η εκπομπή του MEGA και της ζήτησε να στείλει το αποδεικτικό έγγραφο. Η μητέρα έστειλε αυτό το έγγραφο, που σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία είναι πλαστό. Eξηγούν ότι το ΑΜΚΑ δεν αντιστοιχεί στο όνομα του παιδιού που αναγράφεται, ότι το πρόβλημα υγείας δεν αποτυπώνεται στο έγγραφο με τη σωστή ιατρική ορολογία και πως μια σειρά από στοιχεία υπαλλήλων και σφραγίδες είτε δεν υπάρχουν είτε πλαστογραφήθηκαν.


Στο Live News μιλάει γιατρός του νοσοκομείου Παίδων σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει την όλη κατάσταση.


«Είναι και ανακόλουθα μεταξύ τους και επιστημονικά ανακριβή και διοικητικά ανακριβή. Είμαι στο νοσοκομείο αυτό 5 χρόνια, από τον Ιούλιο του 2018, το παιδί δεν υπάρχει απ’ ότι βλέπω εκεί. Πότε έχει μπει; Πριν γεννηθεί; Πέντε χρόνια που είμαι εδώ δεν το ξέρω αυτό το παιδί. Δεν μπορεί ένα τέτοιο περιστατικό να έχει περάσει τόσο στην αφάνεια και να μην ασχολήθηκε ποτέ κανείς μαζί του», είπε ο Δημήτρης Παναγόπουλος, υπεύθυνος νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Αγία Σοφία Αγλαΐα Κυριακού.Στο έγγραφο που περιφέρει η μητέρα του 4χρονου αναγράφεται το όνομα της Σταματίας Τουμπέλη στο τμήμα Γραμματείας, ωστόσο στα αυθεντικά έγγραφα αναφέρεται πως πρόκειται για το όνομα Σταματία Τραμπέλη στο τμήμα Προμηθειών.


Σύμφωνα τις ίδιες πηγές, η γυναίκα παντρεύτηκε το 2010 και σύμφωνα με την οικογενειακή κατάστασή της, τα αρχικά του συζύγου της είναι Φ. ΤΣΑ. του Χ., ενώ στον έρανο δήλωνε τα αρχικά Ν. ΤΣΙΑ.


Η γυναίκα έχει δύο παιδιά, την Παναγιώτα που γεννήθηκε το 2012 και τον Χρήστο – και όχι Διονύση – που γεννήθηκε το 2019.


Πηγή: gazzetta.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html