«Τσακίζει» την ψυχή η προφητεία του Πατροκοσμά για τους Έλληνες - «Θα ρθει καιρός που οι εχθροι θα σας πάρουν ακόμα και...» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

«Τσακίζει» την ψυχή η προφητεία του Πατροκοσμά για τους Έλληνες - «Θα ρθει καιρός που οι εχθροι θα σας πάρουν ακόμα και...»

Κατηγορία Ενδιαφέρουν στις   1:17 π.μ.  |  Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023




Κατα καιρούς το Athensmagazine.gr έχει παρουσιάσει τις προφητείες σπουδαίων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ανθρωπων που άγιασαν, όπως ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, τα λόγια του οποίου επιβεβαιώθηκαν κατ'επανάληψη.


Στο άρθρο αυτό παρουσιάζεται μία από τις αμέτρητες προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ή Πατροκοσμά που ανατριχιάζουν:


«Θἄρθη καιρός νά σᾶς πάρουν οἱ ἐχθροί σας καί τή στάχτη ἀπό τή φωτιά, ἀλλά σεῖς νά μήν ἀλλάξετε τήν πίστι σας, ὅπως θά κάμνουν οἱ ἄλλοι.»


Προφητεία «εγκέλαδος» από την Γερόντισσα για το 2024 - «Αυτή η δολοφονία θα προκαλέσει σεισμό στην Ευρώπη...»


Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού. Με το που μπαίνει ο Νοέμβριος «μυρίζει» Χριστούγεννα και από εκεί η νέα χρονιά είναι μια ανάσα μακριά. Αλλαγή έτους χωρίς προφητείες δεν γίνεται και η Μπάμπα Βάνγκα έχει να πει και για το 2024. Με την ευκαιρία, δείτε την συνταρακτική προφητεία του Χριστόδουλου.


Ευρύτερα γνωστή ως η Νοστράδαμος των Βαλκανίων η μάντισσα, που τυφλώθηκε όταν την «κατάπιε» ένας ανεμοστρόβιλος, πιστεύεται ότι προέβλεψε τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, τον θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά και τον δικό της θάνατο.


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αιμορραγεί


Για τη χρονιά που έρχεται με βήμα ταχύ και άγριες διαθέσεις η Μπάμπα Βάνγκα έχει προβλέψει το τέλος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Για την ακρίβεια έχει πει ότι θα δολοφονηθεί από κάποιον μέσα στη χώρα του, πρόβλεψη που μάλλον εξηγεί τους σωσίες του Ρώσου προέδρου και δικαιώνει το Κρεμλίνο ότι ο τσάρος της χώρας δεν πάσχει από καρκίνο, ούτε από κάποια άλλη σοβαρή ασθένεια.


Το τέλος του Πούτιν μπορεί να σημάνει τη λήξη του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει, οπότε οι αναλυτές στέκονται στα νύχια για την επαλήθευση των λόγων της.


Στόχος τρομοκρατών η Ευρώπη


Η δεύτερη πρόβλεψη της πλησιάζει τόσο κοντά στην αλήθεια που τρομάζει και μόνο στο άκουσμα. Συγκεκριμένα η τυφλή μάντισσα με καταγωγή από τη Βουλγαρία έχει προβλέψει ότι για το 2024 θα αυξηθούν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, όταν οι πρωτεύουσες της έχουν ήδη αυξήσει τα μέτρα προστασίας σε στόχους διαφόρων ενδιαφερόντων υψηλού κινδύνου λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή.


Για τον επόμενο χρόνο έχει επίσης προβλέψει νέα καταστροφικά όπλα και μια μεγάλη χώρα που θα δοκιμάζει βιολογικά όπλα και θα πραγματοποιήσει επιθέσεις χωρίς όμως να συγκεκριμενοποιήσει στους στόχους της.


Φυσικές καταστροφές και οικονομικές κρίσεις


Οι φυσικές καταστροφές αποτελούν πια αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητας όλων των χωρών του κόσμου, ωστόσο η Μπάμπα Βάνγκα έχει μιλήσει, σύμφωνα με τη Sun, για μια μνημειώδη αλλαγή στην τροχιά της γης, που θα την έφερνε πιο κοντά στον ήλιο και τους πολίτες της σε σημείο βρασμού. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις προβλέψεις της για την οικονομία, για την οποία προειδοποιεί για κρίσεις πάνω στις κρίσεις, που παρουσιάζονται περίπου αναμενόμενες από τους ειδικούς που βλέπουν τα επιτόκια να ανεβαίνουν, τις γεωπολιτικές εντάσεις να αυξάνονται και τη δύναμη να γλιστρά από τα χέρια της Δύσης και να ταξιδεύει για τη μακρινή Ανατολή.


Κυβερνοεπιθέσεις που θα προκαλέσουν τριγμούς, προβλέπει επίσης για το 2024 η Νοστράδαμος των Βαλκανίων, που θεωρεί ότι την επόμενη χρονιά οι επαναστάσεις σε τεχνολογικό επίπεδο κα οι ανακαλύψεις στον τομέα της ιατρικής, καθώς θα βρεθούν νέες θεραπείες για το Αλτσχάιμερ, θα αφήσουν όσους επιβιώσουν από όλα τα προηγούμενα με το στόμα ανοιχτό.


Πηγή: Athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html