Διανομέας στη Θεσσαλονίκη: «Άργησα να παραδώσω παραγγελία και μου την πέταξαν στο κεφάλι» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Διανομέας στη Θεσσαλονίκη: «Άργησα να παραδώσω παραγγελία και μου την πέταξαν στο κεφάλι»

Κατηγορία Θεσσαλονίκη στις   5:28 μ.μ.  |  Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

 «Άργησα να παραδώσω παραγγελία και μου την πέταξαν στο κεφάλι».

 Διανομέας μίλησε στο ΟPEN για τις δυσκολίες της δουλειάς εν μέσω της παντοκρατορίας των πλατφορμών delivery, για την πίεση που υπάρχει αλλά και τα πλέον μειωμένα πουρμπουάρ.


«Περνάμε ανάμεσα στα αυτοκίνητα, κάνουμε ελιγμούς, είμαστε βιαστικοί για να παραδώσουμε τις παραγγελίες μας, αλλά όπως έχετε προσέξει και εσείς όταν γίνεται μια παραγγελία η πλατφόρμα δίνει ένα εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης τον οποίον εμείς πρέπει να τηρήσουμε αλλιώς θα υπάρχουν παράπονα στην πλατφόρμα και αυτό θα έχει επίπτωση σε εμάς», ανέφερε.


Ο ίδιος παράλληλε εξήγησε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν πολλές φορές, τονίζοντας «η πλατφόρμα δεν υπολογίζει ήλιο, βροχή, αέρα, η πλατφόρμα υπολογίζει ένα εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης μέσω της απόστασης και της περιοχής. Δεν παίζει ρόλο η βροχή και τα καιρικά φαινόμενα γενικά. Ή άμα έχει κίνηση ο δρόμος, άμα έχει γίνει κάποιο ατύχημα, είναι κλειστός ένας δρόμος, ο,τιδήποτε από αυτά που μπορούν να συμβούν».Στη συνέχεια ο εργαζόμενος εξιστόρησε ένα απίστευτο περιστατικό. «Έχει τύχει να έχω τρεις παραγγελίες, να πρέπει να παραδώσω μέσω της πλατφόρμας σε έναν πάλι εκτιμώμενο χρόνο που έχει δοθεί από την πλατφόρμα. Οι δύο είχαν παραδοθεί στην ώρα τους. Η τρίτη όπως μπορείτε να φανταστείτε άργησε ένα πεντάλεπτο, για καφέδες και σοκολάτες. Ως αποτέλεσμα ήταν να μου πετάξουν την σοκολάτα στο κεφάλι επειδή είχε κρυώσει, λες και έφταιγα εγώ σαν διανομέας» είπε.

Τέλος, ο διανομέας ανέφερε στο OPEN και το πως η ακρίβεια έχει επηρεάσει τα δικά τους tips. «Έχουν μειωθεί τα μπουρμπουάρ γιατί οι τιμές έχουν πάρε την ανηφόρα».


Πηγή: ethnos.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html