Τηλεφωνικές απάτες: Επιτήδειοι καλούν τα ανυποψίαστα θύματα και τους ζητούν χρήματα με την πρόφαση πως το παιδί τους είχε ατύχημα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Τηλεφωνικές απάτες: Επιτήδειοι καλούν τα ανυποψίαστα θύματα και τους ζητούν χρήματα με την πρόφαση πως το παιδί τους είχε ατύχημα

Κατηγορία Ελλάδα στις   1:31 μ.μ.  |  Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

 Σε έξαρση βρίσκονται οι τηλεφωνικές απάτες.

Οι επιτήδειοι τηλεφωνούν στα υποψήφια θύματά τους, λέγοντάς τους πως το παιδί τους είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και πρέπει να χειρουργηθεί επειγόντως.


Στη συνέχεια αναφέρουν πως χρειάζονται χρήματα για την επέμβαση και επειδή η απάτη είναι τόσο καλοστημένη, πολλά είναι τα θύματα που την «πατάνε» και φτάνουν στο σημείο να πετάνε τα χρήματά τους από το μπαλκόνι στους επιτήδειους, οι οποίοι τα μαζεύουν κι έπειτα γίνονται καπνός.


Παρ’ ολίγον θύμα της απάτης πήγε να πέσει η μητέρα του κου Κώστα, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και ανέφερε πως μέσα σε μόλις μία ημέρα έμαθε για άλλα δύο παρόμοια περιστατικά.


«Ξέρουν λίγο πολύ που τηλεφωνούν. Στη μητέρα μου της φάνηκε περίεργο και είπε να με καλέσουν, γιατί είμαι ορθοπεδικός, και να συνεννοηθούν μαζί μου. Η άλλη κυρία το πίστεψε και με κάλεσε πανικόβλητη, ενώ ετοίμαζε τα χρήματα. Ευτυχώς την πρόλαβα», είπε.


Όπως είπε ο ίδιος, τόσο τα δημόσια όσο και τα ιδιωτικά νοσοκομεία δεν ζητούν τέτοια χρηματικά ποσά και με τέτοιον τρόπο.


Πηγή: megatv.com

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html