Έδωσαν εξιτήριο σε πατέρα μικρού παιδιού και πέθανε το ίδιο βράδυ - Τι ζητάει η χήρα του θύματος « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Η έγκυος σύζυγος του «παλαιοχριστιανού» εξηγεί γιατί «εξαφανίστηκε»

Η πρώτη δήλωση της μητέρας των παλαιοχριστιανών που διέμεναν στην ορεινή Κορινθία. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της μητέρας της οι...

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Έδωσαν εξιτήριο σε πατέρα μικρού παιδιού και πέθανε το ίδιο βράδυ - Τι ζητάει η χήρα του θύματος

Κατηγορία Ρόδος στις   8:05 π.μ.  |  Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023
Η Ρόδος περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης με την σύζυγο του άτυχου άντρα, να ζητάει αποζημίωση. Ο γιατρός που τον εξέτασε στα Επείγοντα του νοσοκομείου, έκανε λόγο για ένα απλό κρύωμα…


Η Ρόδος στο επίκεντρο για τη δραματική υπόθεση με τον θάνατο ενός πατέρα μικρού παιδιού που εξετάστηκε από γιατρό στο νοσοκομείο του νησιού, πήρε εξιτήριο και πέθανε από έμφραγμα το ίδιο βράδυ. Η γυναίκα του διεκδικεί μεταξύ άλλων αποζημίωση 400.000 ευρώ. Υποστηρίζει πως ο γιατρός έκανε λάθος όταν τους είπε πως επρόκειτο για ένα απλό κρύωμα και πως δεν χρειαζόταν νοσηλεία. Οι πόνοι στην πλάτη συνεχίστηκαν και ο 49χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.


Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις αχές του νέου έτους από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου. Η οικογένεια του θανόντος και συγκεκριμένα η 41χρονη σύζυγός του έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του Νοσοκομείου της Ρόδου καταθέτοντας αγωγή με την οποία διεκδικεί το χρηματικό ποσό των 400.000 ευρώ για την ψυχική οδύνη που έχουν υποστεί η ίδια και το τρίχρονο παιδί της, από τον θάνατο του άτυχου 49χρονου.


Η αγωγή κατατέθηκε τον Φεβρουάριο του 2023 στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου και προσδιορίστηκε η εκδίκασή της για τις 24 Ιανουαρίου 2024. Στην ίδια αγωγή, εκτός των χρημάτων για ψυχική οδύνη, ζητείται από το δικαστήριο να εκδώσει απόφαση με την οποία να υποχρεώνει το νοσοκομείο να πληρώνει στην 41χρονη εφάπαξ το ποσό των 5.000 ευρώ ως αποζημίωση λόγω μηνιαίας στέρησης διατροφής για το ανήλικο παιδί και για 20 μήνες έως ότου δηλαδή εκδοθεί η σύνταξή της.


Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην αγωγή όλα ξεκίνησαν και τελείωσαν μέσα σε λίγες ώρες. Ο 49χρονος ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη 41χρονη, στις 20 Μαΐου 2021 στις 21:15 το βράδυ αισθάνθηκε εντονότατες ενοχλήσεις στην πλάτη του, οι οποίες του προκάλεσαν δυσφορία και άλγος και διαρκούσαν πλέον της μισής ώρας.


Καθώς ο 49χρονος φοβήθηκε για την κατάσταση της υγείας του και συγκεκριμένα για έμφραγμα, πήγε εσπευσμένα από το σπίτι του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου με σκοπό την εξέτασή του και τη νοσηλεία του, εάν απαιτείτο.


Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων στην αγωγή, οι πόνοι ήταν εξαιρετικά έντονοι, αφού πέραν της δυσφορίας και της δυσκολίας στην αναπνοή, δεν μπορούσε να μετακινηθεί με ευκολία, είχε δε καταληφθεί από αίσθημα κόπωσης και αδυναμίας.


Ο 49χρονος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του πήγε στο νοσοκομείο και εκεί εξετάστηκε από γιατρό στα Επείγοντα όπου έλαβαν το ιστορικό του, του έγινε ηλεκτροκαρδιογράφημα και αιματολογικός έλεγχος. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο γιατρός που τον είχε αναλάβει έκρινε – όπως αναφέρεται στην αγωγή- «ότι δεν συνέτρεχε λόγος παραμονής και παρακολούθησης του 49χρονου στο Νοσοκομείο, καθώς υπέφερε από ένα απλό κρύωμα για την αντιμετώπιση του οποίου αρκούσε η λήψη των κατάλληλων φαρμάκων μόνο και πρότεινε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την εξέταση του ασθενή, να επιστρέψουν στην οικία τους.


Σύμφωνα με την rodiaki.gr, το ζευγάρι έφυγε από το νοσοκομείο εφησυχασμένο ότι δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό και προτού πάνε σπίτι, σταμάτησαν σε φαρμακείο για να πάρουν το αναλγητικό αντιφλεγμονώδες φάρμακο, το οποίο τους είχε προτείνει για την ανακούφισή του από το «κρύωμα» κατά τη διάγνωση του, ο γιατρός. 


Όταν έφθασαν στο φαρμακείο, η 41χρονη παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο και ο 49χρονος πήγε μέσα για το φάρμακο. «Μέσα σε δέκα λεπτά, την 41χρονη την πλησίασε πελάτης του φαρμακείου για να τη ρωτήσει αν είναι μαζί με τον κύριο που μπήκε στο φαρμακείο και είχε καταρρεύσει. Έντρομη η 41χρονη μπήκε στο φαρμακείο, όπου είδε ότι ο σύζυγός της, βρισκόταν σε άθλια κατάσταση, υποφέροντας από μεγάλη δυσφορία, αφόρητους πόνους, ενοχλήσεις στο στήθος και τρομερό αίσθημα αδυναμίας, κατάσταση η οποία κυριολεκτικά την τρομοκράτησε.


Τελικά, ο άτυχος 49χρονος εξέπνευσε μετά τη μεταφορά του στο εναγόμενο νοσοκομείο. Στην ίδια αγωγή, γίνεται αναφορά και στα αίτια θανάτου του 49χρονου, όπου σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, οφείλεται σε έμφραγμα του μυοκαρδίου. Η 41χρονη τονίζει στην αγωγή της ότι η ίδια δεν εργάζεται, καθώς ανατρέφει το ανήλικο παιδί της και το μόνο εισόδημά τους ήταν ο μισθός του συζύγου της. Ωστόσο μετά τον θάνατό του πλέον λαμβάνει μία ελάχιστη σύνταξη κι ένα κοινωνικό βοήθημα, συνολικού ποσού περίπου 600 ευρώ για την ίδια και το παιδί της.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html