Καθηγήτρια πήγε να σταματήσει καβγά στη τάξη, αλλά η έκπληξη την άφησε άφωνη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Καθηγήτρια πήγε να σταματήσει καβγά στη τάξη, αλλά η έκπληξη την άφησε άφωνη

Κατηγορία Viral στις   3:23 μ.μ.  |  Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023


Συγκινητική έκπληξη σε δασκάλα από μαθητές. Έγινε viral στο TikTok.


Μπορεί για τους περισσότερους το σχολείο, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες, να φαντάζει ως «αγγαρεία», υπάρχουν άπειρα παραδείγματα μαθητών που εκτιμούν τις ώρες που περνούν σε αυτό καθώς και τους ανθρώπους, δασκάλα, καθηγητή κλπ, οι οποίοι κάνουν λίγο πιο ευχάριστη την όλη εμπειρία.


Σε ένα βίντεο που «ανέβηκε» χθες (06/11) στο TikTok και έγινε γρήγορα viral φάνηκε πως υπάρχει ακόμη αγάπη εκεί έξω, παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Εξάλλου, γι' αυτό φρόντισαν οι μαθητές στην αγαπημένη τους δασκάλα.


Το βίντεο από σχολείο – πιθανότατα της Γεωργίας φαίνονται οι μαθητές, δήθεν να τσακώνονται, αλλά στην ουσία ήθελαν να κάνουν μία συγκινητική έκπληξη στη δασκάλα τους, με κομφετί και λουλούδια. Η αντίδραση στο πρόσωπο της εκπαιδευτικού αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη που τρέφουν για αυτήν οι μαθητές της.


Τεράστια συγκίνηση και στα σχόλια, με αρκετούς Έλληνες και μη χρήστες να γράφουν πως ετοιμάζουν ανάλογη έκπηξη στους αγαπημένους τους δασκάλους. Η δασκάλα, πάντως, φαίνεται πως νοιάζεται για τους μαθητές της, καθώς προσπάθησε να τους χωρίσει.


Μακάρι οι επόμενες γενιές να είναι τόσο δοτικές και μακάρι όλοι οι δάσκαλοι του κόσμου να είναι τόσο αγαπητοί.


@metrevelisalii 🤍🤍 #foryou #fyp #teacher #school #suprise #foryou. @Daviti Lapia @NIAKO @3️⃣ @🎀 @BABIKO✨ @datuniap @goginashvilivano @:)) @მარიამ გაბოძე @salii。◕‿◕。❤️ ♬ original sound - Salome


Πηγή: reader.grΣας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html