«Καμπανάκι» Τσατραφύλλια για «κοκτέιλ» με επικίνδυνες καταιγίδες και σκόνη από απόψε - Έρχεται «θερμή εισβολή» από Πέμπτη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

«Καμπανάκι» Τσατραφύλλια για «κοκτέιλ» με επικίνδυνες καταιγίδες και σκόνη από απόψε - Έρχεται «θερμή εισβολή» από Πέμπτη

Κατηγορία Κακοκαιρία στις   5:25 μ.μ.  |  Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023




Νέα κακοκαιρία θα σαρώσει τη χώρα μας από σήμερα το βράδυ (27.11.2023), με τον καιρό ωστόσο να έχει υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ενώ ακολουθεί… θερμή εισβολή.


Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλιας, ο καιρός θα επιδεινωθεί από απόψε, με την κακοκαιρία να φέρνει επικίνδυνες καταιγίδες και αφρικανική σκόνη.


Ο μετεωρολόγος αναφέρει πως αυτή τη φορά δεν θα έχουμε χιόνια και κρύα αφού η θερμοκρασία θα είναι υψηλότερη από τα συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα.


Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο από την κακοκαιρία είναι η Δυτική Ελλάδα, η Δυτική Κρήτη, οι Κυκλάδες η ανατολική νησιωτική χώρα, η Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.


Αναλυτικά η ανάρτηση

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

«Η εμμονή των νοτιάδων, οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, η αφρικάνική σκόνη και οι δυνητικά επικίνδυνες καταιγίδες το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη 28-29/11 συνθέτουν το καιρικό προφίλ αυτής της εβδομάδας.

Πιο συγκεκριμένα από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά περιμένουμε νέα κακοκαιρία η οποία αυτή τη φορά δεν θα φέρει κρύα και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα αλλά μεγάλα ύψη βροχής και θυελλώδεις νοτιάδες.

-Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι η δυτική Ελλάδα, η δυτική Κρήτη, οι Κυκλάδες και η ανατολική νησιωτική χώρα. Επίσης θα επηρεαστούν και οι ευπαθείς νομοί Καρδίτσας και Τρικάλων.

-Αξιοσημείωτη ακόμη θα είναι η θερμή εισβολή που θα επηρεάσει τη χώρα μας από τη Πέμπτη 30/11 και μετά η οποία θα εκτοξεύσει τη θερμοκρασία ακόμα και 8-9 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Υ.Γ: Σε λίγο λεπτομέρειες».


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html