Η Φάρμα: Η σημερινή δοκιμασία απαιτεί συγκέντρωση, και οι τόνοι ανεβαίνουν « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ώρα «μηδέν» για την συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν - Το πρόγραμμα, οι συναντήσεις και η ατζέντα «διαπραγματεύσεων»

Λίγες ώρες έμειναν για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Αθήνα στο πλαίσιο της συνεδρίασης του 5ου Ανώτατου Συμ...

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Η Φάρμα: Η σημερινή δοκιμασία απαιτεί συγκέντρωση, και οι τόνοι ανεβαίνουν

Κατηγορία media στις   4:23 μ.μ.  |  Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023


Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 13/11) στη «Φάρμα», η πράσινη ομάδα έχασε την 1η Δοκιμασία Ασυλίας, με αποτέλεσμα η Νάσια Ευαγγελάτου να κληθεί να ορίσει τον 1ο μονομάχο από την πράσινη ομάδα.


Κατέληξε στον Άλκη Λαδά δια της επαγωγικής μεθόδου και μετά από συζήτηση με διάφορα μέλη της ομάδας.


Ο Γιώργος Γιαννούλας, αν και δεν ήθελε την εβδομαδιαία ασυλία, την πήρε αναγκαστικά, καθώς αποδείχθηκε ιδιαίτερα εύστοχος στη δοκιμασία με τις σφεντόνες και πέτυχε τη μεγάλη κόκκινη στάμνα.


Στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 14/11), η Έλενα Καραμβάση συνεχίζει να μην αισθάνεται πολύ καλά. Ο Άλκης σκέφτεται και συζητά με την ομάδα του με ποιο κριτήριο θα επιλέξει τον 2ο μονομάχο, ενώ στη γαλάζια ομάδα τα άπλυτα πιάτα γίνονται, για ακόμα μία φορά, αντικείμενο συζήτησης.


Ο Γιώργος Γιαννούλας βοηθά τον Γιώργο Τσάμη με τις δουλειές του θερμοκηπίου. Οι σχέσεις του δεύτερου με τη γαλάζια ομάδα δεν έχουν αποκατασταθεί. Κάποιοι πιστεύουν ότι στοχοποιείται, ενώ κάποιοι αισθάνονται ότι αλλάζει η στρατηγική του, όσο πλησιάζουν στην τελική 10άδα.


Ο επιστάτης Μάνθος Πισιμίσης επισκέπτεται το σπίτι και τη σκηνή για να επιβλέψει τη διαδικασία του παστού κρέατος, που έχει αναθέσει στις δύο ομάδες, ενώ τους φέρνει και τα τελευταία υλικά, για να ολοκληρώσουν την παρασκευή.


Το βράδυ αποδεικνύεται δύσκολο για τους farmers από πλευράς καιρικών συνθηκών και το θέμα των άπλυτων πιάτων έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά και στις δύο ομάδες. Ποιοι δεν συνεισφέρουν και ποιοι ενοχλούνται από αυτή την κατάσταση;


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσορίζει τους παίκτες στη Δοκιμασία Επάθλου, όπου θα πρέπει να μεταφέρουν αβγά περνώντας από εμπόδια και να τα τοποθετήσουν άθικτα στα καλάθια με τα χρώματα των ομάδων τους.


«Σιγά τα αβγά» θα πουν κάποιοι ή «Σιγά τα όουα» στα ρουμάνικα, αλλά η σημερινή δοκιμασία απαιτεί ταχύτητα, συγκέντρωση και συνεργασία μεταξύ των μελών της κάθε ομάδας.


Η ομάδα που θα κερδίσει θα πρέπει να επιλέξει αν θα ικανοποιήσει μόνο το στομάχι της ή αν θα προτιμήσει το πλεονέκτημα για την επόμενη Δοκιμασία Ασυλίας.


Το βράδυ κλείνει με παιχνίδι στο μπάνιο, αυτοσχέδιο τάβλι και τη νικήτρια ομάδα να απολαμβάνει τη νίκη της με το παραπάνω!


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html