Πώς στήθηκε η απάτη με την πλαστή επιστολή που αθωώνει τον πατέρα Αντώνιο « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Συνελήφθη μακελάρης μετά τις δολοφονίες 6 ανθρώπων και των τραυματισμό άλλων τριών

Στα χέρια των Αρχών έπεσε μετά από επεισοδιακή καταδίωξη ένας άνδρας, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τις δολοφονίες 6 ανθρώπων και των τραυμ...

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Πώς στήθηκε η απάτη με την πλαστή επιστολή που αθωώνει τον πατέρα Αντώνιο

Κατηγορία Ελλάδα στις   10:00 π.μ.  |  Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023
Πλαστογραφημένες είναι οι επιστολές που αναιρούσαν τις καταγγελίες εις βάρος του πατέρα Αντωνίου για την υπόθεση ασέλγειας στην Κιβωτό του Κ΄όσμου. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λάρισας αποκάλυψε τα σημεία της απάτης.


Νέες αποκαλύψεις και ανατροπές έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο. Οι επιστολές που δήθεν αναιρούσαν τις καταγγελίες εις βάρος του πατέρα Αντωνίου φαίνεται τελικά ότι είναι πλαστές, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες της μητέρας του 16χρονου που είχε καταγγείλει από την αρχή ότι ποτέ η ίδια δεν είχε συντάξει και δεν είχε υπογράψει μια τέτοια επιστολή.


«Πλαστή η επιστολή που αθωώνει τον πατέρα Αντώνιο, δεν υπάρχει ο υπάλληλος που υπογράφει»


Όπως αποκάλυψε ο ο αντιδήμαρχος Λάρισας μιλώντας στο MEGA η σφραγίδα των ΚΕΠ, η ένδειξη του δήμου Λάρισας και από κάτω το ονοματεπώνυμο της μητέρας και ο αριθμός της αστυνομικής της ταυτότητας είναι πλαστογραφημένα και μάλιστα η σύγκριση των στοιχείων είναι αποκαλυπτική. Στο έγγραφο το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως φαίνεται στην αστυνομική της ταυτότητα.


Λάθος είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ κι συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Λάρισας είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης. «Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», είπε ο αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων στο MEGA. 


Πιέσεις στον 16χρονο να αλλάξει τις καταγγελίες του


Μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος έκανε λόγο για απάτη και τόνισε πως ο εισαγγελέας θα πρέπει αυτεπάγγελτα να ασκήσει δίωξη για ηθική αυτουργία και ευθύνη του δικηγόρου, αλλά και του δημοσιογράφου που έφερε στο φως της δημοσιότητας το έγγραφο. Ο κος Θεοδωρόπουλος ανέφερε πως ο 16χρονος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της εκμυστηρεύτηκε πως δέχεται πιέσεις για να αλλάξει την κατάθεσή του, καθώς και απειλές για τη ζωή εκείνου, αλλά και της μητέρας του.Πηγή: dnews.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html