Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Αριάδνη ότι η υπογραφή για την υιοθεσία της είναι γνήσια « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Αριάδνη ότι η υπογραφή για την υιοθεσία της είναι γνήσια

Κατηγορία MEGA TV στις   8:05 π.μ.  |  Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023




Συνασπαστικές οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 21:00.


Η Χάιδω είναι πολύ ενοχλημένη που η Λουκία καθόταν δίπλα στον Λυκούργο στον γάμο και η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν.


Γη της ελιάς: Επεισόδιο 56 (Τετάρτη 29 Νοεμβρίου)


Η Άννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της κι εκείνοι τη συμβουλεύουν να κρατήσει οπωσδήποτε το παιδί, προκαλώντας την αντίδρασή της.


Η Χάιδω είναι πολύ ενοχλημένη που η Λουκία καθόταν δίπλα στον Λυκούργο στον γάμο και η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν.


Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Αριάδνη ότι η υπογραφή για την υιοθεσία της είναι γνήσια και ανήκει όντως στην Ιουλία.


Γη της ελιάς: Επεισόδιο 57 (Πέμπτη 30 Νοεμβρίου)


Το γλέντι του γάμου ξεκινά και ο Πότης με την Άννα τραγουδούν όλη τη νύχτα, ενώ η Αριάδνη ρίχνει συνέχεια κλεφτές ματιές στον Χρήστο. Η απουσία του Δημοσθένη, βάζει την Ασπασία σε σκέψεις ότι μπορεί να την απατάει.


Ο Κουράκος επισκέπτεται τον Ορέστη με σκοπό να του μιλήσει για τη Δήμητρα, αλλά κάτι που ακούει τον κάνει να νιώσει υπερβολικά άσχημα. Έπειτα από προτροπή της Αρετής, η Αντωνία πηγαίνει στο καφενείο κι αποκαλύπτει στον Μιλτιάδη ότι είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την Αλκμήνη.


Στο μεταξύ, ο Μάνος ζητάει από τη Μαρίνα να προσπαθήσουν πάλι για να κάνουν παιδί. Το διαζύγιο του Λυκούργου και της Χάιδως βγαίνει κι ο χωρισμός τους είναι πλέον επίσημος.


Γη της ελιάς: Επεισόδιο 58 (Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου)


Η Αθηνά ενοχλείται έντονα από την Αμαλία η οποία πηγαίνει στους ελαιώνες και μαζεύει ελιές μαζί με τους εργάτες. Το λέει στον Μάνο κι αυτός το μεταφέρει στον Ισίδωρο, ο οποίος δεν βρίσκει κάτι κακό στην πρωτοβουλία της γυναίκας του.


Παράλληλα, στο σπίτι των Βρεττάκων πηγαίνει για πρώτη φορά η Αριάδνη και γνωρίζει τους συγγενείς της, ενώ η η Ιουλία παραμένει ακόμα στο περιθώριο. Η Ασπασία δείχνει να είναι απόλυτα προσκολλημένη στον Ορέστη, τον οποίον θέλει να δει μαζί με την Δήμητρα.


Η Μαρίνα, με αφορμή τα χατίρια που κάνει η Αμαλία στη μικρή Αγγελική, έρχεται για πρώτη φορά σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί της. Η Ιουλία ανακοινώνει στον Στάθη ότι είναι έγκυος στο παιδί του.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html