Έτσι αυξάνει τις πιθανότητες ο ΠΑΟ κόντρα στη Ρεν - Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα και το δίλημμα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Έτσι αυξάνει τις πιθανότητες ο ΠΑΟ κόντρα στη Ρεν - Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα και το δίλημμα

Κατηγορία Europa League στις   5:24 π.μ.  |  Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023




Οι Πράσινοι είναι έτοιμοι για την σημαντική αναμέτρηση κόντρα στη γαλλική ομάδα και ο Σέρβος τεχνικός έχει κάνει τις σκέψεις του σχετικά για τους παίκτες που θα είναι στη βασική ενδεκάδα.


Παναθηναϊκός: Για τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι Πράσινοι κόντρα στη Ρεν ώστε να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Γαλλία αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.


«Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι αποτελεσματικός στις φάσεις που θα κάνει, να είναι πολύ επιθετικός στα μαρκαρίσματα, να πάρει δεύτερες μπάλες και να κάνει δύσκολη την ζωή της Ρεν. Αν προηγηθεί θα έχει σημαντικές πιθανότητες, η Ρεν δεν μπορεί να αντιδράσει, αν βρεθεί πίσω στο σκορ», είπε μεταξύ άλλων.


Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε και για τον Βαγιαννίδη, σημειώνοντας ότι έχει κάνει... άλματα, κάτι που φαίνεται και από την κλήση του στην Εθνική, ενώ όσον αφορά την ενδεκάδα που θα έχει ο Παναθηναϊκός επισήμανε ότι Βιλένα και Τζούριτσιτς διεκδικούν θέση, καταγράφοντας και τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.



Πηγή: sportdog.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html